iltasyazilim
FD Üye
Bol Yeşillikli Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler
**2 adet orta boy kereviz
**2 adet orta boy patates
**1 adet havuç
**1 adet soğan
**3 diş sarımsak
**Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağ
*1 buçuk su bardağı sıcak su
**Tuz
Bol Yeşillikli Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı Kereviz, patates ve havuç soyulur Yıkanır Kereviz ve patates küp küp doğranır Havuç yarım ay şeklinde doğranır ve hepsi su dolu bir kabın içerisinde bekletilir Tenceremize yağı ve normal yemeklik doğranan soğan hafif diriliği gecene kadar kavrulur Doğramış olduğumuz kereviz, patates ve havuçlar tencereye konulur Sarımsaklar doğranır ve eklenir 23 dakika çevirilir Tuz ve 1 su bardağı sıcak su eklenip kısık ateşte pişirilir Bu arada kerevizin yeşil yaprakları yıkanır ve normal büyüklükte doğranır 15 dakika sonra doğradığımız kereviz yaprakları eklenir ve yarım su bardağı sıcak su eklenilerek kısık ateşte 10 dakika daha pişirilir ve ocağın altı kapatılır Servis tabağına alınır ve servis edilir Afiyet olsun
**2 adet orta boy kereviz
**2 adet orta boy patates
**1 adet havuç
**1 adet soğan
**3 diş sarımsak
**Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağ
*1 buçuk su bardağı sıcak su
**Tuz
Bol Yeşillikli Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı Kereviz, patates ve havuç soyulur Yıkanır Kereviz ve patates küp küp doğranır Havuç yarım ay şeklinde doğranır ve hepsi su dolu bir kabın içerisinde bekletilir Tenceremize yağı ve normal yemeklik doğranan soğan hafif diriliği gecene kadar kavrulur Doğramış olduğumuz kereviz, patates ve havuçlar tencereye konulur Sarımsaklar doğranır ve eklenir 23 dakika çevirilir Tuz ve 1 su bardağı sıcak su eklenip kısık ateşte pişirilir Bu arada kerevizin yeşil yaprakları yıkanır ve normal büyüklükte doğranır 15 dakika sonra doğradığımız kereviz yaprakları eklenir ve yarım su bardağı sıcak su eklenilerek kısık ateşte 10 dakika daha pişirilir ve ocağın altı kapatılır Servis tabağına alınır ve servis edilir Afiyet olsun