Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bölee dee kıvırılırmıı :)

bölee dee kıvırılırmıı :)
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bölee dee kıvırılırmıı ßöLe Kıvırma görüLmedi Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor Tartışma cikiyorTezgahtar kosakosa mudure cikiyor: Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun: Musteri gerisinde gelmis,ensesinde duruyor Tezgahtar anında musteriyi isaret ediyor: Bu beyefendi de diger yarisini edinmek istiyor,efendimdiyor Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar Mudur bir saat daha sonra tezgahtari cagirtiyor: Tebrik ederim, cok akıllı davrandin, iyi idare ettin Nerelisin sen? Brezilyaliyim efendimAmerika'ya niye geldin?Brezilya çekici bir yer degil efendim, orada insanlar ya fahise,ya da futbolcu Mudur ; Biliyor musun, benim karim da Brezilyali Yaaaaaaaa oyle mi, acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor ?  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt