Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan 2 Bin Kişiye Hakaret ve Küfür İddiasıyla Suç Duyurusu

Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan 2 Bin Kişiye Hakaret ve Küfür İddiasıyla Suç Duyurusu

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-0f1bd2e96dbea626bc8573f7272121b727307971.jpg

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesaplarından kendisine hakaret ve küfür eden 2 bin kişi hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Özcan 'Küfre varan, şerefe namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasını istedim' dedi.

Özcan, sığınmacılara yönelik söylemleri ve genel siyaset ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımları üzerine kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla 2 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

'Binde biri Bolu'dan çıkıyor'

Konuyla ilgili avukatına talimat verdiğini belirten Başkan Özcan 'Küfre varan, şerefe namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasını istedim. Eleştirilere falan değil. O kadar çok eleştiri alıyoruz ki, onlara dava açmadım. Üstelik bunlar troller. Rize'den çıkıyor, Balıkesir’den çıkıyor. Bolu'da yaşayanlar da değil. Binde biri Bolu'dan çıkıyor. Yaklaşık 2 bin kadar kişi tespit edilmiş avukatın verdiği bilgiye göre tam sayısını bilmiyorum. Beni bu yüzden arayanlar oluyor. 'Davanızdan vazgeçer misiniz?' diye' diye konuştu.

Similar threads

Yabancı asıllı vatandaşlara su faturası ve vergide 10 kat artırım yapacağını açıklayan Bolu Belediye Lideri Tanju Özcan, "Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım" dedi. Öte yandan Memleketler arası Mülteci Hakları Derneği, Tanju Özcan hakkında ırkçı telaffuzlarda bulunduğu gerekçesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Masumiyet adlı dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen isimli adam, aynı dizinin başrol oyuncusu olarak çalışan Deniz Çakır’ın kendisine 6 Mart tarihşnde günü küfür edip istifaya zorladığını iddia ederek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Çakır daha önce de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kuruluş Osman dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit hakkında şok edici bir iddia atıldı ortaya. Söylenenlere göre Burak Özçivit, set çalışanlarına hakaret ve küfür ediyor, seti terk ediyor ve sonra gelip tekrar aynı küfürleri ediyor ve gidiyor. Soruşturma başlatılan bu iddialara gelin hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Masumiyet adlı dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen isimli adam, aynı dizinin başrol oyuncusu olarak çalışan Deniz Çakır’ın kendisine 6 Mart tarihşnde günü küfür edip istifaya zorladığını iddia ederek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Çakır daha önce de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2 buçuk sene önce sağlık sebeplerini gerekçe göstererek istifa eden Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.  600 bin kişi aptal değil "2009'dan 2019'a kadar bu ilçeye gelen 600 bin kişi aptal değil" diye konuşan Necmi Kadıoğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt