Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boluk Porcuk Deyiminin Anlamı

Boluk Porcuk Deyiminin Anlamı
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Boluk Porcuk Deyiminin Acıklaması

Boluk Porcuk Deyiminin Anlamı Nedir

Boluk Porcuk

Yararlanılmayacak şekilde parca parcaButunluğu sağlanamamış, parca parcaButunluğu sağlanamamış durumda

Ornek:Neden boluk porcuk aldın boyle bir şeye yaramaz bunlar

Similar threads

ziynet sali alışkın değiliz ziynet sali alışkın değiliz Sozleri Bana bi şey olmaz deme Sana da dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel vakit varken tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ziynet Sali Alışkın Değiliz Sarkı Sozleri Ziynet Sali Alışkın Değiliz Bana bi şey olmaz deme Sana da dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel vakit varken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ziynet Sali Alışkın Değiliz Sarkı Sozu Ziynet Sali Alışkın Değiliz Sozleri Bana bi şey olmaz deme Sana da dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ziynet Sali Alışkın Değiliz Sozu Ziynet Sali Alışkın Değiliz Şarkı Sozleri Bana bi şey olmaz deme Sanada dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel vakit varken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ziynet Sali Alışkın Değiliz Şarkı Sozleri Ziynet Sali Alışkın değiliz şarkısı sozu Bana bi şey olmaz deme Sanada dokunur ayrılık Soylemesi bile zor biliyorum ama aşkta alışkanlık Aklının kalbine zıt duruşu Gecenin de canını yakışı Hepsinin tek bir anlamı var oda yalnızlık Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt