Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bölüm Kuralları

Bölüm Kuralları
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1) Alt forumlarımızı incelemeden bu bölüme konu açmayınızHiçbir alt forumumuza uygun değilse o zaman konu açabilirsiniz

Alt forumlarımız :

Ses Sistemleri
Overclock
Sistem Önerileri
Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeleri
Güncel Driver BIOS Firmware
Donanım Teknik Yardım

2) Lütfen attığınız mesajın altına Bu sorunun cevabını bilen şu mail adresine mail atsıngibi mesajlar yazmayınız

Similar threads

1) Alt forumlarımızı incelemeden bu bölüme konu açmayınızHiçbir alt forumumuza uygun değilse o zaman konu açabilirsiniz Alt forumlarımız : Ses Sistemleri Overclock Sistem Önerileri Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeleri Güncel Driver BIOS Firmware Donanım Teknik Yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
1) Alt forumlarımızı incelemeden bu bölüme konu açmayınızHiçbir alt forumumuza uygun değilse o zaman konu açabilirsiniz Alt forumlarımız : Ses Sistemleri Overclock Sistem Önerileri Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeleri Güncel Driver BIOS Firmware Donanım Teknik Yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Access Nedir : Depolanmış olduğu yerden bir bilgiye, (data) veya bir cihaza (bir disket okuyucusu gibi) girişi sağlamak, okumak veya yazmak Adapter (Adaptör) Nedir : Direkt olarak birbirlerine uyum sağlamayan iki konnektörün veya cihazın bağlanmasını sağlayan bir aracı cihaz Address...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt