iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
68 adet bonfile
68 çay kaşığı hardal
68 adet kornişon turşu
45 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı hazır çiğ krema
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
68 adet kürdan
HAZIRLANIŞI
Bonfileleri tezgahın üzerine yayalım Her bir bonfilenin üzerine bir yemek kaşığı kadar hardalı, tıpkı tereyağı sürer gibi sürelim
Bir taraftan da kornişon turşularının her birini dörde bölelim Her bir bonfilenin içine 4 adet turşu dilimini koyup, rulo yapıp saralım Daha sonra açılmasın diye de bir kürdanla tutturalım
Öte yandan geniş bir tavanın içine zeytinyağını koyup, yağ kızınca bonfileleri içine koyalım Bonfileleri çevire çevire yağda iyice kızartalım ve bir kenara alalım Şimdi de kızartma yağının içine 1 su bardağı krema ile tuz ve karabiberi ekleyerek 78 dakika kadar pişirelim Artık bir kenarda bekleyen bonfileleri alıp, bu sosun içine yerleştirelim ve bu şekilde 34 dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım Bonfilemiz servise hazırdır
68 adet bonfile
68 çay kaşığı hardal
68 adet kornişon turşu
45 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı hazır çiğ krema
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
68 adet kürdan
HAZIRLANIŞI
Bonfileleri tezgahın üzerine yayalım Her bir bonfilenin üzerine bir yemek kaşığı kadar hardalı, tıpkı tereyağı sürer gibi sürelim
Bir taraftan da kornişon turşularının her birini dörde bölelim Her bir bonfilenin içine 4 adet turşu dilimini koyup, rulo yapıp saralım Daha sonra açılmasın diye de bir kürdanla tutturalım
Öte yandan geniş bir tavanın içine zeytinyağını koyup, yağ kızınca bonfileleri içine koyalım Bonfileleri çevire çevire yağda iyice kızartalım ve bir kenara alalım Şimdi de kızartma yağının içine 1 su bardağı krema ile tuz ve karabiberi ekleyerek 78 dakika kadar pişirelim Artık bir kenarda bekleyen bonfileleri alıp, bu sosun içine yerleştirelim ve bu şekilde 34 dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım Bonfilemiz servise hazırdır