iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 adet orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yemek kaşığı hardal
56 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)
Eğer evde varsa;
2 yemek kaşığı worcehtershire sosu ya da barbekü sosu da katabilirsiniz
HAZIRLANIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına yukarıdaki tüm sos malzemelerini aktarıp, çatalla çırpın ve etlerinizi içine koyup, mümkünse bir gece önceden buzdolabında bekletin
Orta ısıdaki ızgara ya da barbeküye koyunca 7 dakika bir yüzünü, 7 dakika öbür yüzünü kızartıp, servise sunun
Kalın gövdeli etleri pişirirken, ızgara süresi 151720 dakikayı bulabilir
2 adet orta boy soğan (rendelenmiş)
1 yemek kaşığı hardal
56 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)
Eğer evde varsa;
2 yemek kaşığı worcehtershire sosu ya da barbekü sosu da katabilirsiniz
HAZIRLANIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına yukarıdaki tüm sos malzemelerini aktarıp, çatalla çırpın ve etlerinizi içine koyup, mümkünse bir gece önceden buzdolabında bekletin
Orta ısıdaki ızgara ya da barbeküye koyunca 7 dakika bir yüzünü, 7 dakika öbür yüzünü kızartıp, servise sunun
Kalın gövdeli etleri pişirirken, ızgara süresi 151720 dakikayı bulabilir