iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 adet bonfile
1 adet kuru soğan (rendelenmiş)
2 diş sarmısak (dövülmüş)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı tatlı hardal
1 çay kaşığı karabiber, tuz
Ayrıca;
56 adet salatalık turşusu (kibrit çöpü dilimlenmiş)
8 adet kürdan
1 yemek kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Derin bir kabın içinde; soğan, sarmısak, zeytinyağı, hardal, tuz ve karabiberi karıştıralım Biftekleri bu sosun içinde 30 dakika kadar bekletelim Daha sonra biftekleri tezgahın üzerine koyup, içlerine 56 dilim salatalık turşusu koyalım ve sararak rulo haline getirip, kürdan batıralım Öte yandan tavaya tereyağını koyup eritelim ve bonfileleri çevire çevire 1518 dakika kadar kızartalım
Tabağa alıp, soğuttuğumuz bonfileleri, 23 cm eninde keskin bıçakla dilimleyelim Marul ya da beyaz lahanayı doğrayıp, tuzla ovalım Üzerine salata sosu gezdirip, bonfilelerin yanında garnitür olarak servise sunalım
4 adet bonfile
1 adet kuru soğan (rendelenmiş)
2 diş sarmısak (dövülmüş)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı tatlı hardal
1 çay kaşığı karabiber, tuz
Ayrıca;
56 adet salatalık turşusu (kibrit çöpü dilimlenmiş)
8 adet kürdan
1 yemek kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Derin bir kabın içinde; soğan, sarmısak, zeytinyağı, hardal, tuz ve karabiberi karıştıralım Biftekleri bu sosun içinde 30 dakika kadar bekletelim Daha sonra biftekleri tezgahın üzerine koyup, içlerine 56 dilim salatalık turşusu koyalım ve sararak rulo haline getirip, kürdan batıralım Öte yandan tavaya tereyağını koyup eritelim ve bonfileleri çevire çevire 1518 dakika kadar kızartalım
Tabağa alıp, soğuttuğumuz bonfileleri, 23 cm eninde keskin bıçakla dilimleyelim Marul ya da beyaz lahanayı doğrayıp, tuzla ovalım Üzerine salata sosu gezdirip, bonfilelerin yanında garnitür olarak servise sunalım