iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
Pandispanyası için;
6 yumurta
6 küçük fincan şeker
1 k fincan su
6 k fincan un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilin
2 çorba kaşığı kakao
Kreması İçin;
3,5 su bardağı süt
1 yumurta
2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
2 paket vanilin
2 çorba kaşığı kakao
Damla Çikolata
Bonibon
Rulo Kat
Hazırlanışı
Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 2530 dkk kadar pişiriyoruz ve soğutuyoruz
Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruzSoğuyan keki 2?ye kesip arasına kremamızı sürüyoruzDiğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz
En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruzÜzerine de bolca bonibon serpiyoruzAfiyet olsun
Pandispanyası için;
6 yumurta
6 küçük fincan şeker
1 k fincan su
6 k fincan un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilin
2 çorba kaşığı kakao
Kreması İçin;
3,5 su bardağı süt
1 yumurta
2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
2 paket vanilin
2 çorba kaşığı kakao
Damla Çikolata
Bonibon
Rulo Kat
Hazırlanışı
Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 2530 dkk kadar pişiriyoruz ve soğutuyoruz
Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruzSoğuyan keki 2?ye kesip arasına kremamızı sürüyoruzDiğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz
En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruzÜzerine de bolca bonibon serpiyoruzAfiyet olsun