Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O Ses Turkiye Buse Fulya Yılmaz 29 ocakta soylediği şarkı Je Veux
Buse Fulya Yılmaz 29 ocak O Ses Turkiye
Buse Fulya Yılmaz Je Veux şarkı sozu
Donnezmoi une suite au Ritz, je n'en veux pas
Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas
Donnezmoi une limousine, j'en ferais quoi ...
D’accord la petite fille en moi souvent te réclamait
Presque comme une mère, tu me bordais, me protègeais
Je t’ai volé ce sang qu’on aurait pas dU partager
A bout de mots, de reves je vais crier
Je t’aime, je t’aime
Comme un fou comme un soldat
Comme une star de cinéma
Je t’aime, je...
2019 Fransızca Guzel Sozler facebook
2019 Fransızca Guzel Sozler kısa
Je taime non seulement pour ce que tu es
mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble
(Seni seviyorum sadece senin sen oldugun icin degil,
benim seninleyken ne oldugum icin)
Aimer et etre aimé, cest...
O Ses Turkiye Mehmet ve Koray 12 şubatta soylediği şarkı Belle
Mehmet ve Koray 12 Şubat O Ses Turkiye
Mehmet ve Koray Belle şarkı sozu
(Quasimodo & Phoebus & Frollo)
Belle, c'est un mot qu'on dirait inventé pour
Elle, quand elle danse et qu'elle met son corps à jour
Tel, un oiseau...
Fransızca Guzel Mesajlar
Je taime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble
Seni seviyorum sadece senin sen oldugun icin değil,benim seninleyken ne olduğum icin
Aimer et etre aimé, cest sentir le soleil des deux cotés
Sevmek ve sevilmek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.