Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boot ayarları sıfırlanıyor !!!

Boot ayarları sıfırlanıyor !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar format atıcamönce boot ayarlarını ayarlıyorum birinci boot u cdrom yapıyorum(first boot cdrom) sonra devam edip,windows kurmaya geçiyorumc yi silip windows kurmaya geçerken , biçimlendirmeden sonra ,bilgisayar yeniden başlatılıyor ya ,orda boot ayarları sıfırlanıyortekrar dan başa sarıyoryine biçimlendirme ekranına giriyorwindowsu kurmaya geçmiyorne yapmam gerekiyoranakartın pilimi bitti acaba yardımlarınızı bekliyorum ??????????

Similar threads

Arkadaşlar benim sorunum boot olayı toshiba tablet pc var ama cdrom yok bende usb cdrom aldım ve recovery cdsi ile boot ettirip kurmak istiyorum ama malesef usbden başlamıyor bilgisayar, önerileriniz nelerdir? Bu Önerilerin Haricinde: Ağ dan xp'yi kurma External cdrom alıp xp kurmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar merhaba delirten bir soun ile karşı karşıyayım 6 yıldır pc ile uğraşıyorum böyle aptal bi hata görmedim son çare forumlara başvurmayı seçtim şimdi bende via apollo pro chipsetli p3 işlemcili 128 MB ramli bir bilgisayar var bu bilgisayar nolduysa olduğu yerde bozuldu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Bilgisayarımızın çökmesi, hepimizin en kötü rüyalarından bir tanesi Çöken bir bilgisayarı kurtarmak, uzun ve zor bir işlem olabiliyor Windows'un iyi bir özelliği ise sadece bir yükleme diski ile onu onarabilmeniz Ancak üreticiler, PC'nizin yanında her zaman bir Windows CD'si...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Yeni nesil laptoplar windows 8 kurulu olarak geliyor Eğer windows 8 ile calışmak istemiyorsanız yapmanız gereken zahmetli yollardan gecerek Windows 7'ye geri donmek Eğer windows aşağıda anlatacağımız işlemleri yapıp Bios ayarlarını değiştirmezseniz windows 7 kurmanız tamamen imkansız Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yeni cins laptoplar windows 8 kurulu olarak geliyor Eğer windows 8 ile kastetmek istemiyorsanız yapmanız gereken zahmetli yollardan geçerek Windows 7'ye geri dönmek Eğer windows aşağı anlatacağımız işlemleri yapıp Bios ayarlarını değiştirmezseniz windows 7 kurmanız ayrıntılarıyla imkansız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt