Bora Duran Beni Öldürdün şarkısının sözleri Bora Duran Beni Öldürdün şarkı sözü Bora Duran Beni Öldürdün şarkısı sözleri son dönemlerin sevilen şarkıcı Bora Duran'ın seslendirdiği Beni Öldürdün şarkısıda tıpkı sanatkâr gibi sevilen bir parçao ldu Melek'lerim Biz de bu sayfamızda Bora Duran'ın seslendirdiği Beni Öldürdün şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549251607 1549251607 boraduranbenioldurdunsarkisininsozleri5c57b41c21955boraduranbenioldurdunsarkisininsozleri5c57b41c21955boraduranbenioldurdunsarkisininsozleri5c57b41c21955 Bora Duran Beni Öldürdün şarkısının sözleri Sana kalbimi versem gözlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İçimden geçen ne varsa söyledim her birinden mermi yapıp En kuvvetsiz ve en inanmış anımda arkamdan sıktın gittin Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Bensiz olama Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Mutlu olama Anladım ancak ben hiç üzülmemiş Aşkın gazabından hiç yanmamış O Kadar safça sevmişim ama seni Sözde hiç büyümemiş bir çocuktum Beni öldürdün dün gece