Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora duran icerim ben şarkı sozu

0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bora duran icerim ben şarkısı
İcerim ben Bora duran sozleri

Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini
Hangimiz akıllı hangimiz deli cozemedim kendimi
Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini
Bak bi yanda şarap bi yanda sevgili cennet gibi
Bende bitmez bitmez muhabbetler
Gecmez zaman olmaz sabahlar aman
İcerim ben icerim bu yolun sonu cıkmaz boştur boş
Bırakıp onu bunu icerim hersey yalan gonlunu hoş tut hoş

Boş yere dunya derdiyle ah cekip inleme
Bize olan oldu cıkar keyfini gecmişi ipleme

Bende bitmez bitmez muhabbetler
Gecmez zaman olmaz sabahlar aman
Yollar bitmiyor git git
Hasret artıyor azalacağına
Anne babayla kalsaydı gurbet
Belki dayanırdık bunada icerek elbet
İcerim ben icerim bu yolun sonu cıkmaz boştur boş
Bırakıp onu bunu icerim hersey yalan gonlunu hoş tut hoş

Soz&muzik:Bora duran

Similar threads

Bora duran içerim ben şarkısı İçerim ben Bora duran sözleri Bora duran içerim ben şarkı sözü Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini Hangimiz akıllı hangimiz deli çözemedim kendimi Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini Bak bi yanda şarap bi yanda sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bora duran Selam şarkısı Selam Bora duran sozleri Bora duran Selam şarkı sozu Neye yarar kızıp kussem sana Aşkın bitince var mı tesellisi telafisi İşe yarar mı kul olmak sana Gorur mu gozlerin bakar mı bana eskisi gibi Ne fark eder sana ben olsam olmasam Gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Bora duran beni oldurdun şarkısı Beni oldurdun Bora duran sozleri Bora duran beni oldurdun şarkı sozu Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bora duran aynalar şarkısı Aynalar Bora duran sozleri Bora duran aynalar şarkı sozu Haberin olsun her yerde senin Adını andım dinle duyarsın Gozlerimi kapattım kalbimle Arıyorum belki sorarsın Bu dunyada gitmiyor işler İstesek de bazen yolunda Gel seninle olelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bora duran lodos şarkısı Lodos Bora duran sozleri Bora duran lodos şarkı sozu Soyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin cilesini Kimse cekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla uzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt