Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bora duran lodos şarkı sozu

0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bora duran lodos şarkısı
Lodos Bora duran sozleri

Soyleyemem halimi
Sormadan bilen yok
Kimsenin cilesini
Kimse cekmez gerek yok
Boşa konuşup kendimi
Daha fazla uzmeye

Anlatmaya gerek yok
Aşka boyun eğmeyip
Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden
Lodos carptı yaş değil suzulen gozlerimden
Gelmeyin ustume bir garip yolcuyum ben
Uşuyorum titremem lodos carptı
Aşkın beni sarstı lodos carptı
Beni sarstı lodos carptı

Soz&muzik:Bora duran

Similar threads

Dinle Sevgili ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Dinle Sevgili gidiyorum bu şehirden şarkı sozu Dinle Sevgili ağlaya ağlaya şarkı sozleri Soyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin cilesini Kimse cekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla uzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Dinle Sevgili ağlaya ağlaya gidiyorum Dinle Sevgili ağlaya ağlaya şarkı sozu Dinle Sevgili ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Dinle Sevgili lodos şarkısı sozleri Soyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin cilesini Kimse cekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla uzmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Dinle Sevgili beni sarstı lodos carptı Soyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin cilesini Kimse cekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla uzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos carptı yaş değil suzulen gozlerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Dinle Sevgili Lodos carptı şarkısı sozleri Soyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin cilesini Kimse cekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla uzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos carptı yaş değil suzulen gozlerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Dinle Sevgili dizisinde çalan Lodos çarptı şarkısını kim söylüyor? Dinle sevgili dizisinde çalan Lodos şarkısı Bora Duran'a aittir İşte bu hoş şarkının sözleri; Söyleyemem halimi Sormadan haberdar olan değil Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek değil Nafile konuşup kendimi Daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt