Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora duran Selam şarkı sözü

Bora duran Selam şarkı sözü
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bora duran Selam şarkısı
Selamlama Bora duran sözleri

Bora duran Selamlama şarkı sözü

Neye yarar kızıp küssem sana
Aşkın bitince var mı tesellisi telafisi
İşe yarar mı kul edinmek sana
Görür mü gözlerin bakar mı bana eskisi gibi
Ne fark eder sana ben olsam olmasam
Gidiyorum ben zaten buralardan
Senin olmadığın her yer bana haram
Sana yollar açık
arada bir bana yollarsın selamlama
Yollarsın selamlama
Yollarsın selamlama

Ne ayrım eder sana ben olsam olmasam
Gidiyorum ben zaten buralardan
Senin olmadığın her yer bana haram
Sana yollar açık
nadiren bana yollarsın selamlama
Yollarsın selam
Yollarsın selam

Söz&müzik:Bora duran *

Similar threads

Bora duran Selam şarkısı Selam Bora duran sozleri Bora duran Selam şarkı sozu Neye yarar kızıp kussem sana Aşkın bitince var mı tesellisi telafisi İşe yarar mı kul olmak sana Gorur mu gozlerin bakar mı bana eskisi gibi Ne fark eder sana ben olsam olmasam Gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Bora duran içerim ben şarkısı İçerim ben Bora duran sözleri Bora duran içerim ben şarkı sözü Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini Hangimiz akıllı hangimiz deli çözemedim kendimi Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini Bak bi yanda şarap bi yanda sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bora duran beni öldürdün şarkısı Beni öldürdün Bora duran sözleri Bora duran beni öldürdün şarkı sözü Sana kalbimi versem gözlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İçimden geçen ne varsa söyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış anımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bora duran lay lay lay şarkısı Lay lay lay Bora duran sözleri Bora duran lay lay lay şarkı sözü Nereden çıktın karşıma Dünya durdu Döndüm şaşkına Buradan çıkış yok derken Tuttun çektin düştüğüm yerden Yaşam hatalı bir hamleyle bitiyor Elde ne varsa alıyor Hiç acımıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bora duran gül senin tenin şarkısı Gül senin tenin Bora duran sözleri Bora duran gül senin tenin şarkı sözü Daima denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bi söz var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın Söyle aşkım senden uzaktan Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt