Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Gencer 13 yıllık eşi Hülya Gencer'den tek celsede boşandı!

Bora Gencer 13 yıllık eşi Hülya Gencer'den tek celsede boşandı!
0
38

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
bora_gencer_13_yillik_esi_hulya_gencerden_tek_celsede_bosandi_1639246213_0535.jpg

13 yıldır Hülya Gencer ile evli olan müzisyen Bora Gencer, tek celsede boşandı. Mahkemenin eski eşi adına olan konut kredisinin kendisinin ödeyeceğini hükmetme kararına Gencer gülerek "Bittim artık" dediği öğrenildi.

Anlaşmalı olarak boşanma kararı alan Bora ve Hülya Gencer'in mahkemesi bugün gerçekleşti. Tek celsede boşanan Bora Gencer'in eski Hülya 'Gencer soyadını kullanmaya devam etmek istedi. Bu karara Bora'nın itiraz etmediği öğrenildi.

Xs3RK_1639246212_9003.jpg
bora gencer boşandı

Ortak velayet kararı verildi. Ancak çocuklar anne de kalacak. Eğitim masraflarını ise babanın ödemesi kararı çıktı. Müzisyen Bora Gencer, 13 yıldır evli olduğu Hülya Gencer'den tek celsede boşandı. Ayrıca Gencer, çocuğu için 3 bin lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

um527_1639246234_6744.jpg
bora gencerin eşi

Konut kredisinden aldıkları evin kredisinin borcu ise mahkeme tarafından Bora'nın ödenmesi istendi. Bu kararla Gencer'in gülerek "Bittim ben artık bundan sonra" dediği öğrenildi.

858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt