Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bora Golbaşı Fesuphanallah şarkısı O Ses Turkiye 15 Ocak

Bora Golbaşı Fesuphanallah şarkısı O Ses Turkiye 15 Ocak
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bora Golbaşı 15 ocakta soylediği şarkı Fesuphanallah
O Ses Turkiye Bora Golbaşı 15 ocak

Bora Golbaşı Fesuphanallah şarkı sozu:

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah
Biri biterken oburu de başlar vermesin allah
Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım allah
Yok mu caresi dostlar fesupanallah
Alemin keyfi yerinde yine maşallah
Bize de bir gun kader guler guler inşallah
Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım allah
Yok mu caresi dostlar fesupanallah

Similar threads

Kayıp Şehir Dizisinde Calan Fesuphanallah Şarkı Sozu Kayıp Şehir Dizisi 3 Bolum Calan Fesuphanallah Şarkı Sozleri Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken oburude başlar vermesin allah Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım valla Yokmu caresi dostlar fesupanallah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bir Şarkısın Sen Berna Fesupanallah Şarkı Sozleri Berna Fesupanallah Şarkı Sozleri 25 Ağustos Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken oburu de başlar vermesin allah Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım allah Yok mu caresi dostlar fesupanallah Alemin keyfi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bora Golbaşı 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Gonul Bora Golbaşı Gonul şarkı sozu Nedir bu cektiğim senden Gonul derdin hic bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor Gonul Her cicekten bal alırsın Her gorduğunle kalırsın Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bora Golbaşı 29 Ocakta soylediği şarkı Kendim ettim kendim buldum sozleri Bora Golbaşı O Ses Turkiye 29 Ocak Bora Golbaşı Kendim Ettim Kendim Buldum şarkı sozu Karadır Şu Bahtım Kara Sozum Kar Etmiyor Yare Yureğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey) Kendim Ettim Kendim Buldum Gul Gibi Sararıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Kacak Bora Golbaşı O Ses Turkiye 5 Şubat Bora Golbaşı kacak şarkı sozu Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum butun ezberlerimi Pişman değilim ama goctum kederden Duşman değilim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt