Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Golbaşı Gonul şarkısı 5 Şubat O Ses Turkiye

Bora Golbaşı Gonul şarkısı 5 Şubat O Ses Turkiye
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bora Golbaşı 5 Şubat O Ses Turkiye
O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Gonul

Bora Golbaşı Gonul şarkı sozu

Nedir bu cektiğim senden
Gonul derdin hic bitmiyor
Yediğin darbelere bak
Bu da mı sana yetmiyor Gonul

Her cicekten bal alırsın
Her gorduğunle kalırsın
Sen kendini ne sanırsın
Belki bir gun uslanırsın Gonul

Uslan artık deli gonul
Bak gelip geciyor omur
Uslan artık deli ane gonul

Dunya sana kalır sanma
Geleciği dunden sorma
Her gun gorduğun ruyayı
Aldanıp da hayra yorma Gonul

Similar threads

O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Kacak Bora Golbaşı O Ses Turkiye 5 Şubat Bora Golbaşı kacak şarkı sozu Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum butun ezberlerimi Pişman değilim ama goctum kederden Duşman değilim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bora Golbaşı 15 ocakta soylediği şarkı Fesuphanallah O Ses Turkiye Bora Golbaşı 15 ocak Bora Golbaşı Fesuphanallah şarkı sozu: Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken oburu de başlar vermesin allah Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım allah Yok mu caresi dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bora Golbaşı Yalan Olur şarkı sozu O ses Turkiye Bora Golbaşı Yalan Olur O ses Turkiye yarışmasında Bora Golbaşı'nın soylediği Yalan Olur şarkısının sozleri: Kim bilir ne kadar cok, Ne kadar az kalmış, Geciyor omur Kac gece ya da kac gun, Ne kadar dun varmış, Kim bilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bora Golbaşı 29 Ocakta soylediği şarkı Kendim ettim kendim buldum sozleri Bora Golbaşı O Ses Turkiye 29 Ocak Bora Golbaşı Kendim Ettim Kendim Buldum şarkı sozu Karadır Şu Bahtım Kara Sozum Kar Etmiyor Yare Yureğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey) Kendim Ettim Kendim Buldum Gul Gibi Sararıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt