Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Golbaşı Kacak şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat

Bora Golbaşı Kacak şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Kacak
Bora Golbaşı O Ses Turkiye 5 Şubat

Bora Golbaşı kacak şarkı sozu

Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini
Senle unuttum butun ezberlerimi
Pişman değilim ama goctum kederden
Duşman değilim ama coktum erkenden

Bir daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım olur muyum?
Ne malum dunya gozuyle bir daha gorur muyum?

Tuhaf buluyorlar bu kacak halimi
Seninle doldurdum yasak ihlalimi
Seninle kapattım aşk defterlerimi
Pişman değilim ama goctum kederden
Duşman değilim ama coktum erkenden

Bir daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım olur muyum?
Ne malum dunya gozuyle bir daha gorur muyum?

Similar threads

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum butun ezberlerimi Pişman değilim ama goctum kederden Duşman değilim ama coktum erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım olur muyum? Ne malum dunya gozuyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bora Golbaşı 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Gonul Bora Golbaşı Gonul şarkı sozu Nedir bu cektiğim senden Gonul derdin hic bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor Gonul Her cicekten bal alırsın Her gorduğunle kalırsın Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bora Golbaşı Yalan Olur şarkı sozu O ses Turkiye Bora Golbaşı Yalan Olur O ses Turkiye yarışmasında Bora Golbaşı'nın soylediği Yalan Olur şarkısının sozleri: Kim bilir ne kadar cok, Ne kadar az kalmış, Geciyor omur Kac gece ya da kac gun, Ne kadar dun varmış, Kim bilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bora Golbaşı 15 ocakta soylediği şarkı Fesuphanallah O Ses Turkiye Bora Golbaşı 15 ocak Bora Golbaşı Fesuphanallah şarkı sozu: Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken oburu de başlar vermesin allah Boyle gelmiş boyle gidecek korkarım allah Yok mu caresi dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bora Golbaşı 29 Ocakta soylediği şarkı Kendim ettim kendim buldum sozleri Bora Golbaşı O Ses Turkiye 29 Ocak Bora Golbaşı Kendim Ettim Kendim Buldum şarkı sozu Karadır Şu Bahtım Kara Sozum Kar Etmiyor Yare Yureğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey) Kendim Ettim Kendim Buldum Gul Gibi Sararıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,630Mesajlar
29,717Kullanıcılar
mechastylerSon üye
Üst Alt