Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Golbaşı Yalan Olur O Ses Turkiye

Bora Golbaşı Yalan Olur O Ses Turkiye
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bora Golbaşı Yalan Olur şarkı sozu
O ses Turkiye Bora Golbaşı Yalan Olur

O ses Turkiye yarışmasında Bora Golbaşı'nın soylediği Yalan Olur şarkısının sozleri:

Kim bilir ne kadar cok,
Ne kadar az kalmış,
Geciyor omur

Kac gece ya da kac gun,
Ne kadar dun varmış,
Kim bilir?

Bilmez kimseler, bilmez golgeler
Sorsan soylemez, herkes bihaber
Onsuz gozlerim gulmez mi kader?
Sen soyle

Yalan olur, ne soylesem yalan
Yalan olur

Birini bulur yurek,
Seni de siler zaman,
İkimiz de kurtulur

Yazılır yeni bir aşk,
Caresiz tabii biraz,
İcimiz de burkulur

Yalan olur, ne soylesem yalan

Similar threads

Pis Yedili Yalan olur şarkı sozu Pis Yedili son bolumde calan şarkı sozu Kim bilir ne kadar cok ne kadar Az kalmış geciyor omur Kac gece yada kac gun Ne kadar dun varmış kim bilir Bilmez kimseler bilmez golgeler Sorsam soylemez herkes bi haber Onsuz gozlerim gulmezmi kader Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Gokhan Tepe Yalan Olur şarkısı sozleri Yalan Olur şarkı sozleri gokhan tepe 2019 Gokhan Tepe Yalan Olur Kim bilir ne kadar cok ne kadar az kalmış geciyor omur Kac gece ya da kac gun Ne kadar dun varmış kim bilir Bilmez kimseler Bilmez golgeler Sorsam soylemez Herkes bi haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Kacak Bora Golbaşı O Ses Turkiye 5 Şubat Bora Golbaşı kacak şarkı sozu Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum butun ezberlerimi Pişman değilim ama goctum kederden Duşman değilim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bora Golbaşı 29 Ocakta soylediği şarkı Kendim ettim kendim buldum sozleri Bora Golbaşı O Ses Turkiye 29 Ocak Bora Golbaşı Kendim Ettim Kendim Buldum şarkı sozu Karadır Şu Bahtım Kara Sozum Kar Etmiyor Yare Yureğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey) Kendim Ettim Kendim Buldum Gul Gibi Sararıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bora Golbaşı 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Bora Golbaşı 5 şubatta soylediği şarkı Gonul Bora Golbaşı Gonul şarkı sozu Nedir bu cektiğim senden Gonul derdin hic bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor Gonul Her cicekten bal alırsın Her gorduğunle kalırsın Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt