Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Uymaz - Mim Sad Ra / Niyazi Misri Hz. Ilahileri albüm tanıtımı

Bora Uymaz - Mim Sad Ra / Niyazi Misri Hz. Ilahileri albüm tanıtımı
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bora Uymaz Mim Sad Ra Niyazi Misri Hz Ilahileri albüm tanıtımı niyazi mısri ilahileri mim sad ra niyazi misri mısri ilahileri 1549257825 1549257825 borauymazmimsadraniyazimisrihzilahilerialbumtanitimi5c57cc65a0b36borauymazmimsadraniyazimisrihzilahilerialbumtanitimi5c57cc65a0b36 http:wwwyenialbumcomcoversBoraUymazMimSadRaNiyaziMisriHzIlahileriBedava Mim Sad Ra Niyazi Misri Hz Ilahileri Giris Zati Hak’dan Mahremi Irfan Olan Anlar Bizi Beste: Bora Uymaz Saba Asik Olan Diller Niderler Huri Gilmani Beste: Bora Uymaz Çün Sana Gönlüm Mübtela Düstü (Siir) Beste: Bora Uymaz Çün Sana Gönlüm Mübtela Düstü Beste: Bora Uymaz Sevdim Seni Her Zaman varim Yagmadir Bölge Alsin Beste: Bora Uymaz Kirip Bin Pare Eden Siseyi, Kalbi Celalindir Beste: Cem Çirak Ben Sanirdim Alem Içre Bana Hiç Yar Kalmadi Beste: Bora Uymaz Hakki Seven Asiklarin Eglencesi Tevhid Olur Beste: Bora Uymaz  

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt