Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Borc Gırtlağa Cıkmak Deyiminin Anlamı

Borc Gırtlağa Cıkmak Deyiminin Anlamı
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Borc Gırtlağa Cıkmak ne demek

Borc Gırtlağa Cıkmak sozluk anlamı

Bu deyim cok fazla borclanmış olmak anlamında kullanılmaktadır Ornek bir cumle verecek olursak;

O kadar parayı nereden bulacağımı bilmiyorum, borc gırtlağa cıktı

Similar threads

Altından Girip Ustunden Cıkmak Deyiminin Anlamı Nedir? Altından Girip Ustunden Cıkmak Deyiminin Sozluk Anlamı Altından Girip Ustunden Cıkmak Deyimi Altından girip ustunden cıkmak deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Bir serveti, bir parayı, bir kaynağı gereksiz yere, duşuncesizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Başına (Tepesine) Cıkmak ne demek Başına (Tepesine) Cıkmak sozluk anlamı Bu deyim şımarıklık edip istediğini yaptırmaya calışmak anlamında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Altından Capanoğlu Cıkmak deyimi ve anlamı Altından Capanoğlu Cıkmak deyiminin acıklaması Altından Capanoğlu Cıkmak ne demek Altından capanoğlu cıkmak; Girişilen bir işte başa dert olacak bir durumla, umulmayan bir tehlike ile karşılaşmak anlamına gelir Ornek verecek olursak; Bana bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyiminin Anlamı Deyim Aklı Zıvanadan Cıkmak Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyimi Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyiminin Anlamı 1 Cok sinirlenip ofkelenmek, taşkınca hareketlerde bulunmak 2 Delirmek, aklını oynatmakBiraz daha konuşup da beni zıvanadan cıkarmayın!
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Arka Kapıdan Cıkmak Deyimi Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Sozluk Anlamı Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Nedir Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Ozellikle bir eğitim kurumundan, bir iş yerinden hicbir varlık gosteremeden, bir şey oğrenemeden ayrılmak Ovunup durma, bilgine bakılırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt