Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Borc Ve Sıkıntı Duası

Borc Ve Sıkıntı Duası
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Borc Sıkıntısından Kurtulmak İcin Dua

Borc Ve Sıkıntı İcin Okunacak Dua

Abdullah Kureşi buyurdu ki:

Bir gun hocam EburRabi bana, Sana bitmek tukenmek bilmeyen bir hazine oğreteyim mi? dedi Ben de, Evet deyince, EburRabi bana, Şu duayı devamlı oku dedi

Okumamı istediği dua şoyle idi:

Ya Allah, ya Vahid, ya MUcid, ya Cevad, ya Basit, ya Kerim, ya Vehhab, ya zetTavl, ya Gani, ya Mugni, ya Fettah, ya Rezzak, ya Alim, ya Hayy, ya KayyUm, ya Rahman, ya Rahim, ya Bediassemavati velard, ya zelcelali vel ikram Ya Hannan, ya Mennan infehni minke bi nafhati hayrin tugnini biha ammen sivak in testeftihU fekad caekumulfeth İnna fetehna leke fethan mubina Nasrun minellahi ve fethun karib Allahumme ya Gani, ya Hamid, ya Mubdi, ya Muid, ya VedUd, ya zelarşil Mecid, ya Fealen lima yurid, ikfini bihelalike an haramike ve agnini bi fadlike ammen sivake vahfazni bima hafizte bihizzikr Vensurni bima nasarte bihirrusul inneke ala kulli şeyin kadir (68)

Sonra bana, Her kim şu duayı namazlardan sonra, ozellikle Cuma namazından sonra okursa, Allahu teala onu her turlu kotulukten muhafaza eder Duşmanlarına karşı muzaffer kılar, ona ummadığı yerlerden rızıklar verir, gecimini kolaylaştırır Borcu dağlar kadar buyuk ve kabarık olsa dahi, Allahu tealanın lutfu, keremi ve inayeti ile oder dedi

alıntı

Son düzenleme:
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt