Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

borcum Vardı

borcum Vardı
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
borcum Vardı Epeyce yaşlı bir adam ,kendisi gibi kamburalaşıp yere yanaşmış bir ağacın altında ağlıyordu Birazcık önce irikıyım bir genç yanında sokulmuş ve kendisinden alkol parası istedikten sonra diğer taraftan tokat atmıştı Ihtiyar adamın yere yıkıldığını görenler, derhal yardımına koşup: Geçmiş olsun büyükbaba ,dediler O serseri ne istedi ancak senden? Adamcağız bir şey olmamış gibi toparlanmaya çalışırken: Eski bir borcum vardı, onu istedi , dedi Yapması gerekeni yaptı yalnızca Çevresindekiler, ihtiyar adamı yerden kaldırdıktan daha sonra eline bastonunu tutuşturup aceleyle işlerine koşuştular Cümbür Cemaat ayrıldığında, hadiseyi başından beri görmüş olan bir delikanlı onun koluna girerek: Fazla hırpalandınız, dedi Ağacın gölgesinde azıcık oturalım mı? Ihtiyar adam halsiz bakışlarını yukarıya yöneltip : Benim bu ağacın aşağıda dinlenmeye hakkım değil yavrum dedi Ölünceye değin da olmayacak Delikanlı, söylenenden bir şey anlamamıştı Meraklı gözlerle kendisine bakarken, onun yeniden hıçkırıklara boğulduğunu farketti Ihtiyar adam ,iniltiye eş bir sesle: Elli sene kadar önceydi,diye devam etti Rahmetli babamı,sigara parası elde etmek için bu ağacın aşağıda azarlamıştım Yani birazcık önce evladımın beni dövdüğü yerde Delikanlı ne diyeceğini bilemedi ve hemen azıcık daha bitkin görünen ihtiyarın sakinleşmesini bekledikten daha sonra, onu arabayla evine bırakmayı teklif etti Adam, titrek adımlarla yoluna koyulurken: Evim epeyce uzaklarda yavrum Lakin ben yürüye yürüye gideceğim oraya Babamın da onu azarladıktan daha sonra, üzüntüsünden yayan döndüğü gibi Hem şehir halkı dışındaki kabristana uğrayıp bir Yasin le öpeceğim ellerinden​  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt