Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Borcun Odenmesi İcin Yapılan Dualar

0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Borc odemek icin dua
Borctan kurtulmak icin yapılan dua

اَللَّهُـمَّ اكْفِنيِ بِحَلاَلِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَأَغْنِنيِ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ

Duanın Manası: “Allahım! Helal rızkınla yetinmeyi, haramından uzak durmayı bana nasip eyle Beni başkalarına muhtac kılmayıp, lutfunla zengin kıl

Albani Sahihi Tirmizi

اَللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ، وَالْعَجْزِ وَالْكَسَـلِ، وَالْبُخْلِ وَالْجُبْنِ، وَضَلَعِ الدَّيْنِ وَغَلَبَةِ الرِّجَالِ

Duanın Manası: “Allahım! Kederden, huzunden, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, borcun belimi bukmesinden ve insanların bana galip gelmesinden Sana sığınırım

Buhari 6314

Similar threads

borc sıkıntısından kurtulmak icin dua,borc sıkıntısından kurtulmak icin okunacak dua,borc sıkıntısından kurtaran dua Borcların kolaylıkla odenmesi icin dua اَللَّهُمَّ اِنِّي اَعُوذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحَزَنِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَاَعُوذُ بِكَ مِنَ الْجُبْنِ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Borç içinde olanlar mutlaka okusun borçtan kurtaran dua borçtan kurtaran dualar borçlardan dua borçlu olanların duası en etkili borç ödeme duası 1548184019 1548184019 borcicindeolanlarmutlakaokusun5c543ca3e1151borcicindeolanlarmutlakaokusun5c543ca3e1151...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Borctan Kurtulma Duaları,Borctan Kurtulma Duası arapca,Borctan Kurtulma Suresi BORCTAN KURTULMA DUASI Muaz bin Cebel Radıyallahu anh'dan şoyle rivayet edilmektedir: Bir kişinin bende bazı alacakları vardı Ben de ondan korkarak iki gun annemde kaldım Sonra, dışarı cıkıp Rasulullah'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Peygamber Efendimizden Dualar Belaya Uğrayanların Duası, Musibetten korunma duaları HzOmer ile HzEbu Hureyre (r a) anlatıyorlar: Resulullah (as) buyurdular ki: Kim bir belaya uğrayanı gorunce şu duayı okursa: Seni imtihan ettiği şeyde bana afiyet veren ve bircok yarattığından beni ustun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt