Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Borcunuz başkası tarafından ödendi

Borcunuz başkası tarafından ödendi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Borcunuz başkası kadar ödendi Otobüse telaşla bir bayan bindiSon derece gözü yaşlı bir hali vardıHani dokunsan ağlayacak Hanım bilet atdedi şoförŞoföre yanaşıp usulca biletim yokdedi Şoför O vakit artı bileti olandan al beygir veya birincil bayide bir bilet alır atarsındedi Bayan parası olmadığını söyleyince sürücü öyleyse in aşağıyaBu belediye otobüsü benim babamın malı yokdedi yüksek sesleKadının kızaran yüzü çöken omuzları böylece te kaliteli görünmeyen kılık kıyafetine daha fakir bir hava vermiştiDerken olayın tüm ayrıntılarını izlemiş olan genç bir kız oturduğu yerden kalkıp kadının otobüsten inmesine fırsat vermeden kadına bir bilet uzattıParam yok kızım dedi bayanRica ederim bana borcunuz yoksize verdiğim biletin parasını bir başkası ödedidedi genç kızKadın bileti kutuya attıktan sonra genç kızla birlikte otobüsün arkasına içten ilerlediler Kadın yüzünden temizlik ve saflık taşan tanımadığı bu genç kıza teşekkür ederkenBiletin parası başkası göre ödendi dedin kızımKim ödedi?diye sormadan edemedi Bakın anlatayımdedi genç kızİki gün önce işe bu arada cüzdanımı evde unuttuğumu farkettimAylık kartım ve tüm param o cüzdandaydıEve geri dönsem işe geç kalacaktımİşverenimin katiyen sabır edemediği ve işten çıkarmak için kafi gördüğü bu sebep yüzünden çok zor duruma düşecektimŞoförle aramızda sizinkine benzer bir diyalog geçtiÇok mahcup olmuştumŞoförün cüzdanımı evde unuttuğuma inanmadığını düşünüyordumYolculardan biri benim adıma bilet attıKendisiyle her yerde karşılaşırsam borcumu ödemek istediğimi söyledimO da bana dönüp dedi ancak Bana borcunuz yokBiletinizin parası bir başkası tarafından ödendiO kişiye borcunuzu ödemek istiyorsanız siz de benzer durumda ancak bir başkasına iyilik yapınBundan Böyle cüzdanımda beş adet biletle gezeceğimHani birinin ihtiyacı olur diye Kadının az önceki hazin halinden eser kalmamıştıSeni mükemmel anladım kızımBirincil fırsatta ben de birine iyilik yapacağım O semtte bir otobüs biletiyle başlayan ve değişik konularla sürekli karşılıksız iyilikler öylesine şipşak yayıldı ancak herkes bu iyiliğin kaynağını bir başkasının yüreğinde buldu Ilk fırsatta siz de birilerine iyilik yapın seçme parça  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt