iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 adet yufka
½ paket taze kaşar
1 adet haşlanmış patates
Karabiber
Kızartmak için yağ
HAZIRLANIŞI
Yufkalar sekiz parçaya bölünür Haşlanmış, soğutulmuş patates rendelenir ve rendelenmiş peynir ile karıştırılır Bir tutam karabiber ilave edilir Hazırlanan bu malzeme kestiğimiz yufkaların ortasına konur ve iki taraf da kapatılarak sigara böreği gibi rulo şeklinde sarılır Bol yağda kızartılır
Not : Yufkanın ucu ıslatılırsa açılmaz
2 adet yufka
½ paket taze kaşar
1 adet haşlanmış patates
Karabiber
Kızartmak için yağ
HAZIRLANIŞI
Yufkalar sekiz parçaya bölünür Haşlanmış, soğutulmuş patates rendelenir ve rendelenmiş peynir ile karıştırılır Bir tutam karabiber ilave edilir Hazırlanan bu malzeme kestiğimiz yufkaların ortasına konur ve iki taraf da kapatılarak sigara böreği gibi rulo şeklinde sarılır Bol yağda kızartılır
Not : Yufkanın ucu ıslatılırsa açılmaz