Börek Çorbası MALZEMELER 250 gr eksik yağlı kıyma 500 gr kemikli et 2 su bardağı un 2 su bardağı süzme yoğurt 1 adet yumurta 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı salça 2 çorba kaşığı tereyağı ½ nehir kaşığı nane 1 nehir kaşığı karabiber 1 akarsu kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Nohutu geceden ıslatın Soğanı yemeklik doğrayın,1 kaşık tereyağında pembeleştirin Kıymayı ek ederek kavurun Diğer bir kapta un ve tuzu karıştırıp ortasını çukurlaştırın Kavrulmuş kıymayı ekleyip biraz su ile sert bir hamur yapın Hamuru merdane ile açın oysa çok ince olmamalı Üçgen biçiminde katlandığında bir nohut büyüklüğünde olacak şekilde küçük kareler belli Tepsiye alın ve takriben 66,5 saat kurumaya bırakın Geceden ıslattığınız nohuta eti ekleyerek adamakıllı pişirin Hazırladığınız hamurları ekleyip 1015 dakika daha kaynatın Başka bir kabın içinde süzme yoğurdu bir bardak su, tuz ve yumurta ile çırpın 2 dakika değin kaynattıktan sonra öteki tarafta pişmiş olan çorbaya ek edin Çok az yağda salça ve naneyi ezin Yemeğin üstüne karabiberle birlikte gezdirin Sıcak olarak servis yapın