Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Börek İçi Nasıl Hazırlanır

Börek İçi Nasıl Hazırlanır
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Börek İçi Nasıl Hazırlanır ıspanaklı börek içi nasıl hazırlanır börek içi kıymalı nasıl hazırlanır peynirli hazırlama patatesli Kızlar hepiniz biliyorsunuzdur börek içi nasıl hazırlanır lakin mutfak işinde acemi olanlara yardım etmek namına birkez de ben açıklama yapmak istiyorum Börek içi nasıl hazırlanırborekicinasilhazirlanir5c4f59fed2735gifalt :tik: :tik: :tik: 1548704251 1548704251 borekicinasilhazirlanir5c4f59fed634aborekicinasilhazirlanir5c4f59fed634a borekicinasilhazirlanir5c4f59fed634a Peynirli İç: 250 gram peynir( Tuzsuz taze peynir ise hafifçe tuzlanır Olur Ya tuz teneke peyniri ya da diğer nesil peynir ise akşamdan suda ıslatılarak biraz tuzunu edinmek gerekir) Peynirine kadar ya elle ufalanır ya da rendelenir Peynirin içerisine biraz yağ, bir yumurta ve bir demet ince kıyılmış maydanoz katılarak uygunca karıştırılır Kıymalı İç: Çoğunlukla kıymalı içler kavrularak elde edilir Şöyle ancak: Evvelâ yağda ince çentilmiş iki baş soğan, 250 gram kıyma ile kıymanın rengi soluncaya, soğanlar da börtünceye kadar kavrulur Üstüne tuz, karabiber, kıyılmış maydanoz serpilir, karıştırılır Daha diğer içler, örneğin tavuk ve hindi etleri haşlanıp, derisi yüzüldükten sonradan bıçakla ince kıyılarak yapılır, maydanoz doğranır Sebzelerden ıspanaklı, patatesli içler de yapılır  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt