iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 adet tavuk göğüs eti
2 adet kırmızı biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı börülce
Yarım demet ıspanak
1 adet kuru orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Börülceyi 1 saat ılık suda bekletip, haşlayın
Ispanakların köklerini ayırıp, bir süre tuzlu suda bekletin Süzdürüp, bol suda yıkayıp, ayıklayın ve küçük küçük doğrayın
Tavla zarı formunda doğradığınız soğanı, margarinle pembeleşene kadar kavurun Haşladığınız börülce, karabiber, tuz ve 2 bardak su koyup 20 dakika pişirin Ispanak ve toz biber ilave edip 10 dakika daha pişirin
İri doğranmış tavuk etlerini, aralarına kırmızı biber koyarak çöp şişlere geçirin
Tuz atıp, yağsız tavada iki traflı kızartın Çöp şişleri börülcenin üstüne yerleştirip servis yapın
3 adet tavuk göğüs eti
2 adet kırmızı biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı börülce
Yarım demet ıspanak
1 adet kuru orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Börülceyi 1 saat ılık suda bekletip, haşlayın
Ispanakların köklerini ayırıp, bir süre tuzlu suda bekletin Süzdürüp, bol suda yıkayıp, ayıklayın ve küçük küçük doğrayın
Tavla zarı formunda doğradığınız soğanı, margarinle pembeleşene kadar kavurun Haşladığınız börülce, karabiber, tuz ve 2 bardak su koyup 20 dakika pişirin Ispanak ve toz biber ilave edip 10 dakika daha pişirin
İri doğranmış tavuk etlerini, aralarına kırmızı biber koyarak çöp şişlere geçirin
Tuz atıp, yağsız tavada iki traflı kızartın Çöp şişleri börülcenin üstüne yerleştirip servis yapın