Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boş bir kağıt , bir kalem ve bir silgi...

Boş bir kağıt , bir kalem ve bir silgi...
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Abes bir kağıt , bir kalem ve bir silgi abes bir kağıt bir kalem birde silgi kalem ve silgi hikayesi kalemle ilgili sözler ile ilgili sözler kağıt ile hikaye Manâsız bir kağıt , bir kalem ve bir silgi Bos bir kâğıt, bir kalem, diğer taraftan silgi Kâğıt gönül çağrıda bulunmak, kalemle silgi ise; benim hayatimi sen yazarsın sen silersin Sen ne yazarsan güzel, neyi silersen hoş seslenmek İstediğin gibi yaşat, istediğin gibi oldur çağırmak​  

Similar threads

Kağıt Kalem ve Silgi kağıt kalem silgi ile ilgili kompozisyon hikaye öyküler ile ilgili bilgiler burada melekler Edebiyat dersi sınavında 10 soru sorulurdu meleklerkagitkalemvesilgi5c58aa994931falt Ve ilk 7 soru 10 puan son soru 30 puan olurdu ve kompozisyon yazmamız istenirdi Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ÇOK ESKIDEN kağıt ve kalem adında iki aşık varmış Bunların aşkı böylece büyükmüş fakat önlerinde hiçbir engel yokmuş onları durdurabilecek Kalem kâğıda her vuruşunda “Seni Seviyorum dizeleriyle dolup taşıyormuş kâğıt Mutlulukları uzun yıllar sürmüş Kalem kâğıda “Seni fazla seviyorum asla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Bir zamanlar kağıt ve kalem adında iki aşık varmış Bunların aşkı o kadar buyukmuş ki onlerinde hicbir engel yokmuş onları durdurabilecek Kalem kağıda her vuruşunda “Seni Seviyorum dizeleriyle dolup taşıyormuş kağıt Mutlulukları uzun yıllar surmuş Kalem kağıda “Seni cok seviyorum asla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Evde Oynanan Oyunlar Çocuk oyunları, genellikle çocukların oynadığı ancak bazen yetişkinlerin de eşlik ettiği veya kendi arasında oynadığı oyunlar Bir Takım oyunlar için açık bölge gerekirken, diğerleri yapı içerisinde oynanabilir Tek kişilik çocuk oyunları olduğu gibi onlarca birey ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Değişik hoş sözler değişik sözler öbür hoş sözler melekli hoş melek sözleri melek sözleri İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan Bilirmisin geceler ne değin uzun kazanç bekleyenlere Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,508Konular
980,808Mesajlar
30,674Kullanıcılar
fragman4kSon üye
Üst Alt