Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boşanma da Mal Paylaşımı Nasıl Olur?

Boşanma da Mal Paylaşımı Nasıl Olur?
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
annem babamı boşamak istiyor bende destekliyorumAma babam boşanma taraftarı değil babam aralıksız alkol alıyor ve bize ağır hakaretler ve sık olmasada baskı uyguluyorşuan oturduğumuz evin tabusu annemin takriben 7 sene önce alındıfakat evin parasının yarısını babam ödemişanlaşmalı bir boşanma olmayacağı için babam bu evde hak sahibi olurmu?ivedi tezgâhtar olursanız sevinirim *

Similar threads

annem babamı boşamak istiyor bende destekliyorumAma babam boşanma taraftarı değil babam surekli alkol alıyor ve bize ağır hakaretler ve sık olmasada şiddet uyguluyorşuan oturduğumuz evin tabusu annemin yaklaşık 7 yıl once alındıfakat evin parasının yarısını babam odemişanlaşmalı bir boşanma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Boşanma Davasında Mal Paylaşımı Hakkında Bilgi Medeni kanunda yapılan yeni değişiklikle mal rejimi yasası uyarınca boşanan ciftler evlilikten sonra edindiği malları paylaşırlar İlgili kanunun 175 maddesi uyarınca; Mal rejiminin tasfiyesinde eşlerin bağlı olduğu rejime ilişkin hukumler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Boşanma Davasında Mülk Paylaşımı Hakkında Data Uygar kanunda yapılan yeni değişiklikle mal rejimi yasası gereğince boşanan çiftler evlilikten sonradan edindiği malları paylaşırlar İlgili kanunun 175 maddesi uyarınca; Mülk rejiminin tasfiyesinde eşlerin tabi olduğu rejime ilişkin hükümler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
1984 bu tarih benim doğum günüm vee şuan 2019 aradan ne dek süre geçmiş neler yaşanmış bilmiyorum inanın yaşımı bile hatırlamıyorum ruhum ihtiyar hayatım bitkin en iyi bildiğim tekşey bigün olsun yüzümün gülmediği,,,,, Ben doğuduğum ilk yıllarda karşılaştım kuvvetle annemle babam arasında daima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
Boşanmada mal paylaşımı Mal paylaşımı nedir Mal Rejimi nedir? Mal rejimi, evliliğin, boşanma, iptal, olum gibi nedenlerle sona ermesinde tarafların sahip oldukları malları nasıl paylaştıracakları konusunda yaptıkları sozleşme bicimidir A) Kişisel Mallar : Bunlar : aa) Eşlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt