Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boşanma Davasında Aile Konutu Şerhi

0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Aile konutu şerhi boşanmadan sonra taraflardan herhangi birinin birlikte yaşanılan konuta el koymaması icin alınan bir onlemdir

Boşanma davasının aile konutuna herhangi bir etkisi yokturAncak taraflardan biri bu şerhin kaldırılması icin mahkemeye talepte bulunabilir

Burada dikkat edilmesi gereken boşanma kararı kesinleşene kadar bu şerhin kaldırılmayacağıdır BUnun ynaında mahkemeden tedbir kararı istenerek de aile konutu şerhinin devamı sağlanabilir

Similar threads

Boşanma Davasında Aile Konutu Şerhi Aile konutu şerhi boşanmadan sonradan taraflardan herhangi birinin birlikte yaşanılan konuta el koymaması için alınan bir önlemdir Boşanma davasının aile konutuna herhangi bir etkisi yokturAncak taraflardan biri bu şerhin kaldırılması için mahkemeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Yıllar süren bir boşanma davasına son noktayı koyan Yargıtay Hukuk Genel Şurası, bayan eşin yüksek ölçülü geliri ve mal varlığı olsa dahi uygun ölçüde tespit edilecek önlem nafakası alması gerektiğine hükmetti. Bir müddettir geçimsizlik yaşayan çift, Aile Mahkemesi'ne müracaat ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Şiddetli Geçimsizlik Nedeni İle Boşanma Dilekçesi Örneği boşanma dilekçesi boşanma dilekçesi nasıl yazılır boşanma dilekçesi örneği Hiç kimse mutsuz almak ve boşanmak için evlenmez Lakin hayatın insanlara neler getireceğini kimsede bilemez Günümüz de öbür nedenlerden nedeniyle boşanmalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ülkemizde son yıllarda artan bayana yönelik şiddetin ve bayan cinayetlerinin son bulması için 6284 Sayılı kanun yürürlüğe girmiştir. Bu kanun çıktıktan sonra hem fizikî hem de ruhsal olarak şiddete uğrayan şahıslar kendileri hakkında müdafaa kararı çıkarmak için adım adım yolları merak ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ülkemizde son yıllarda artan kadına yönelik şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulması için 6284 Sayılı kanun yürürlüğe girmiştir. Bu kanun çıktıktan sonra hem fiziksel hem de psikolojik olarak şiddete uğrayan kişiler kendileri hakkında koruma kararı çıkarmak için adım adım yolları merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt