boşanma davasında bir takım konularda data almak be 6 yıllık evlivim 1 çocuk sahibiyiz ve boşanma aşamasında 1 duruşmaya avukatlarımız katıldıhakim 2 bir tarihe erte leyip herhangi bir karar velirtmedişimdi ben erkek tarafı olarak yazıyorum eşim 2 sene önce doktardan bir adet darp raporu ve 2 sene sonrası kulağımda duyu kaybı var diye rapor almış bu raporlardan benim dava açılınca haberim oldu hastanede bu raporlar alındıgında polisler benim ifademi almıyormu ; üstelik eşime pasaklısın ve yarım akıllısın dediğim için csavsısına ifade verdim ve bu sözleri sarf ettiğimi söyledim fakat darp konularında ben masumum bu hakeret davasın da da 24112011 de durusmam var bu durumda eşim 30000 lira ve 40000 + 300 tl çocuk 300 tl kendisi için nafaka istiyor ben bu durumda kendimi nasıl savunmalıyım eşim bu raporları alırken benim yatığımı ispat etmesi gerekmiyormu bana asistan olurmusunuzben ise sadece 650 tl ile calısan birisiyimayrıca takı paralarını da istiyorlarartı avukat ücretlerini ; yalnız eşim evlendiğimiz den bu yandan pisikolojik çare ve hekim raporu ile deprasyon ilaçları kullanıyor bu konu bana yardımcı olurmu şimdiden teşekkür edrim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.