Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

boşanma davasında bazı konularda bilgi almak

Hoş geldin! feka tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
boşanma davasında bazı konularda bilgi almak
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
boşanma davasında bir takım konularda data almak be 6 yıllık evlivim 1 çocuk sahibiyiz ve boşanma aşamasında 1 duruşmaya avukatlarımız katıldıhakim 2 bir tarihe erte leyip herhangi bir karar velirtmedişimdi ben erkek tarafı olarak yazıyorum eşim 2 sene önce doktardan bir adet darp raporu ve 2 sene sonrası kulağımda duyu kaybı var diye rapor almış bu raporlardan benim dava açılınca haberim oldu hastanede bu raporlar alındıgında polisler benim ifademi almıyormu ; üstelik eşime pasaklısın ve yarım akıllısın dediğim için csavsısına ifade verdim ve bu sözleri sarf ettiğimi söyledim fakat darp konularında ben masumum bu hakeret davasın da da 24112011 de durusmam var bu durumda eşim 30000 lira ve 40000 + 300 tl çocuk 300 tl kendisi için nafaka istiyor ben bu durumda kendimi nasıl savunmalıyım eşim bu raporları alırken benim yatığımı ispat etmesi gerekmiyormu bana asistan olurmusunuzben ise sadece 650 tl ile calısan birisiyimayrıca takı paralarını da istiyorlarartı avukat ücretlerini ; yalnız eşim evlendiğimiz den bu yandan pisikolojik çare ve hekim raporu ile deprasyon ilaçları kullanıyor bu konu bana yardımcı olurmu şimdiden teşekkür edrim  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt