Boşanma,Dedektif özel dedektiklik hakkında sizler ile bir deneyimimi paylaşmak istiyorum; sevgilim ile 2 takvim bir birlikteliğimiz vardı çoğu zaman ağız dalaşı edip ayrılsakda önümüzdeki yıl için izaç planları yapıyorduk birlikte yaşıyoduk bu yaz meslek için büyük kasaba dışına çıkmam gerekti 10 gün istanbul dışarıya bulundum eve döndüğüm zaman evi toplayıp temizlik yapmaya başladım yatak odasında camın dışında benekli bir bayan iç çamasırı buldum üst kattan düşmüş oalbilir diyede düşünerek o lahza soğuk kanlı kalıp bu olayı onunla paylaşmayıp gözlem yapmaya karar verdim hareketlerinde bir değiştirme yoktu ama bir defa kararsızlık ettiğim için içim içimi yiyordu ,Bu konuyu paylaştığım bir arkadaşım beni bir dedektiflik bürosuna yönlendirdi,2 haftalık bir peşine düşüp takip sonunda bana iş yemeği dedeiği yemeklerin bir kız ile randevu ve buluşmaları olduğunu fotoğraf ve belgeler ile ögrendim diğer taraftan telefonu dinlemeye alan dedektif arkadaşlar 1 diğer kızın olduğunuda ögrendi dahası yeni olamayan 5 aylık ilişkiler oldugunu öğrendim tam bir yıkımdı benim için fakat vefasız bir ilişkiyi izaç ile neticelendirmektense ayrılık ile sonuçlanması benim için daha şanslı oldu,Dedektif arkadaşlar çok profesyonelce ve bilirkişi bir takım ile çalısıyorlar dahası cok süratli neticelendiriyorlar sizinde bunun gibi yada ayrı bir konuda şüpheniz varsa kesinlikle nasihat edebilirilm hatta sitelerini de paylaşıyım sizin ile http:federaldedektiflikblogspotcomtr ola ki sonuç sizin için hayak kırıklığı olmazbosanmadedektif5c4b67aba2f72alt iyi günler h4Ekli dosyalarh4 bosanmadedektif5c4b67abd47a4alt estakibi4223 estakibi4223 36,6 KB Görüntüleme: 48