bosuna göz yasi döküyorsun!!! sen mi özLedin beni? sen mi sewdin beni? bu mu açlık, bu mu sewgi?? bu yüzden mi bırakıyorsun beni?!? üzmez diyordum ÜZDÜ! gitmez diyordum GİTTİ! haLa niye sewiyorum biLmiyorum fakat kaLbim söz dinLemiyor! seni haLa SEVİYORUM!! gidiyorum !! eLveda biLe demeden adalet etmiyorsun çünki! ama kaLbim akLıma hükmediyor!! ne kadar Layık oLmasanda SENİ SEVİYORUM!! sen mi qeLdin sewgiLim? göremiyorum! eLimi bırakıp gittiğinden beri körüm! her yer karanLık sen karanLık dünyamı aydınLatan ışıktın! fakat gittin! neden yaptın oysa? bu vesileyle yanLız değiLdin kaLbimde yanındaydıı! biLirsin! kaLbi oLmadan yaşayamaz insan! bende sensiz öLüyüm! lakin sen, senin için atan kaLbimi göremedin!! bunu göremeyecek değin körsün SEVGiLiM!! işte bitti!!! herşey son buLdu!! kaLbim kırık eLLerim boş gözLerimde aşkın göz yaşı diLimde aşkın şarkısı lakin bunLarı görebilen, duyan değil!!! sen yoksun!! biLiyorum dönmeyeceksin!! git işte! mutLu oL diğer eLLerde! istediğin bu değiLmiydi?? hemen niye ağLıyorsun?!? gereksizce göz yaşı döküyorsun!! bundan böyle istenmiyorsun! bu kadar acıdan sonraa ne bekLiyorsun??? dönemeyeceksin! biLiyorum! dönsende beni sewmeyeceksin sewiyorum desende yaLan oLacak yeniden kaLbim kırıLacak bu kadar baskı işte yanında edinmek neden imkansız sewgiLin elde etmek?!? sewmiyorum desem yaLan oLacak SEVİYORUM!! lakin ANLATAMIYORUM!!?!! sensiz yaşamak istemiyorum! aşkın oLmadan yaşayamıyorum ne oLur dön!! hayatta sensiz yapamıyorum!!! alinti