Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BOTEC TÜM YAZILIMLARI

BOTEC TÜM YAZILIMLARI
5
556

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,502
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
6,973
Yazılım versiyonu 3,51 oldu kullanıcılara hayırlı olsun
tüm yazılımları bu link,den indirebilirsiniz

PIKO 600S HD PLUS​

PIKO600S_600_HD_ PLUS

TAM UYUMLU DVB-S/S2 DESTEĞI (HD MPEG2/MPEG4/H.264/VC-1)
ÇOKLU VIDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ (1080P/1080I/720P/576P/576I/480P/480I)
KULLANICI DOSTU MENU SISTEMI (8BIT/32BIT)
ÇOK DILDE EKRAN MENÜSÜ
OTOMATIK VE ELLE KANAL ARAMA
HIZLI KÖR KANAL ARAMA
DISEQC1.0,1.1,1.2,USALS DESTEĞI
VBI VE OSD TELETEKST
ALT YAZI DESTEĞI
GELIŞMIŞ ZAMANLAYICI FONKSIYONLARI
7 GÜNLÜK PROGRAM KILAVUZU (EPG)
EBEVEYN DENETIMI
16 FAVORI GRUBU
4.000 KANAL HAFIZASI ( TV + RADYO)
PVR VE TIMESHIFT DESTEĞI
USB DEN FILM OYNATABILME
USB DEN MÜZIK ÇALABILME
USB DEN RESIM OYNATABILME
USB ÜZERINDEN YAZILIM VE KANAL GÜNCELLEME

DOSYALAR

GÜNCEL YAZILIM :
Versiyon :V3.51
SERVİS KODU :9876
EMU AÇMAAUDIO+000 (Patch Etkin)
EMU KAPATMAAUDIO+000 (Patch Devre Dışı)
BISS KEY GIRMEŞifreli Kanal üzerindeyken PAGE+ tuşuna basın
CCCAM && FUN CAMWifi ile internet bağlantısını yapın Youtube çalıştığından Emin olun.
AUDIO>>000 (patch Etkin)
MENU>>Şebeke>>Ağ ayarları >>Server Ayarları 3 tuşuna basın uyarıyı EVET yapın

BOTECH​

PIKO​

WISMANN​

NEXT​

TEKNOSA​

ACIKO​

SAMUX​

CVS​

SKYTECH​

STROM​

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,714
F-D Coin
1,390
Merhaba öncelikle osmanke ustaya çok teşekkürler .Usta çok öneli bir konuya parmak bastın umarım ilerki günlerde başka marka ve modellerin yazılım ve boot yazılımlarını burada paylaşırın ...Sevgiler

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,502
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
6,973
Merhaba öncelikle osmanke ustaya çok teşekkürler .Usta çok öneli bir konuya parmak bastın umarım ilerki günlerde başka marka ve modellerin yazılım ve boot yazılımlarını burada paylaşırın ...Sevgiler
Elbette,ki neden olmasın biz zaten geçmişimizde uyducu olarak başladığımız halen devam ettirdiğimiz çanak kurulumundan yazılımına kadar ilgilendiğimiz ancak son zamanlarda büyük darbeye uğradığı sektörde ne yazık,ki sadece iptv,ye televizyonların gelişmesiyle birlikte android,smart ve google,webos işletim sistemleri,ne yenik düşerek sektörde çok az kalan direnen birkaç iyi ancak herkesin değil belli kesimin alıp kullanabildiği sistemli cihazların kaldığı aşikardır tr,deki üreticilerinde bir çoğu bu yeni akıma ayak uydurarak iptv,li ve android cihazlar üretmekteler o eskiden uydu cihazlarımızdaki gelişmelerin hiç biri yok artık cihazların üzerinden sımartcart ve modül girişlerini,de kaldırmaya başladılar benim hiç bir zaman sevmediğim,de bu konu işte ne yazık,ki yayınları direk uydu üzerinden canlı olarak seyredilemiyor bir kısım ulusal şifresiz kanallar hariç internetten gelen yayın azda olsa gecikmeli hatta internetin anlık gidip gelmesinden dolayı 1,2 dakikalara kadar çıkabiliyor bu iş sadece şifreli yayın yapan kanalların ekmeğine yağ sürmek oldu onlar abonelerine dekoder,uydu şifre çözücü cihaz satarken bizler iptv,ye mahkum kalarak kesintilerden,gecikmelerden dolayı mağdur edildik zaten hatırlarsanız kaçak izlenmemesi için bir çok yerlere baskınlar,hapis ve para cezaları verildi sonuç olarak bilinçli bir şekilde iptv,ye yönlendirilerek onların ceplerine lansman sağlandı ve bizlerde bu sektörden ister,istemez internetli sistem olan iptv ve TV,android ve benzeri sistemlere döndük benim düşüncem yakın zamanda ölmez sağ kalırsak sistemi tamamen rant,a döndürerek sırf insanların cebindeki parayı alabilmek için tamamını şifreli yayına çevirecekler,ki cihaz satarak herkesi kendilerine bağımlı hale getirip rant ve sömürü daha,da artacak sevgi ve selamlarımla.🖐️

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,714
F-D Coin
1,390
Osman ustam merhaba .Yazdıklarını satrı satrına okudum. Şimdiiii senin yaşında ortaya az sonra benimde çıkacak olsun .mesleğim gereği teknolojiyi bir yerde bire bir takip etmek zorundayım yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Uydu alıcıların ilk çıktıği zamanlarda ilk uydu alıcım ''Receiver'' Drake marka idi o zamanlar 1989'da Magic Box sonra tele10 bunlar tabii ki Anolog sonra bir baktık digituktabi oada anolog ama şifeli bir kutu cript decript şifre çözücü kutu aman yahu bu ne?Sonrası nasıl olur nasıl yapılı nasıl seyredilir hımmm Nagravison yayın şifreleme sistemi gittim üye oldum sırf kutuyu açayım bakayım :)) içersi adete benim o zamanlar kullandıgım bilgiyar gibi çipler dolu :))
neyse yayının ses şifresini kırabildik ama görüntü mümkün olmadı .Sonar Digital geldi hodbird ilk cihazım kyotu motorlu digiturk cripowork şifre istemi orada çok şeyler oldu yok bloker yok loğ filan işte anla :)) haa birde cam moduller vardı irdeto viacses filan onları leptop ile versiyon atmak hotbird multivison lar 5in 1 karlar eeprom entegreler pic16f84 proğram entegresi filan ço güzel günlerdi vesselam...!Tabiiizaman değişti usta şimdi moda ip tv neyse konu uazadı sen beni anladın yaşımızı hoş görsünler ertık okuyanlar .sevgiler ustam

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,502
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
6,973
Osman ustam merhaba .Yazdıklarını satrı satrına okudum. Şimdiiii senin yaşında ortaya az sonra benimde çıkacak olsun .mesleğim gereği teknolojiyi bir yerde bire bir takip etmek zorundayım yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Uydu alıcıların ilk çıktıği zamanlarda ilk uydu alıcım ''Receiver'' Drake marka idi o zamanlar 1989'da Magic Box sonra tele10 bunlar tabii ki Anolog sonra bir baktık digituktabi oada anolog ama şifeli bir kutu cript decript şifre çözücü kutu aman yahu bu ne?Sonrası nasıl olur nasıl yapılı nasıl seyredilir hımmm Nagravison yayın şifreleme sistemi gittim üye oldum sırf kutuyu açayım bakayım :)) içersi adete benim o zamanlar kullandıgım bilgiyar gibi çipler dolu :))
neyse yayının ses şifresini kırabildik ama görüntü mümkün olmadı .Sonar Digital geldi hodbird ilk cihazım kyotu motorlu digiturk cripowork şifre istemi orada çok şeyler oldu yok bloker yok loğ filan işte anla :)) haa birde cam moduller vardı irdeto viacses filan onları leptop ile versiyon atmak hotbird multivison lar 5in 1 karlar eeprom entegreler pic16f84 proğram entegresi filan ço güzel günlerdi vesselam...!Tabiiizaman değişti usta şimdi moda ip tv neyse konu uazadı sen beni anladın yaşımızı hoş görsünler ertık okuyanlar .sevgiler ustam
Maalesef o günler unutulurmu hiç en iyi günlerimizdi onlar aynı cihazı bende kullandım kyoto motorlu çok süper cihaz,dı ama maalesef geliştiremediler cihazı yazık oldu ona çok üzüldüm bayaa bir zaman satmadım pozisyoner olarak kullandım cihazı sonra malum dreambox,lar,wu çıktı arka,arkaya bir çok cihaz gelmeye başladı tüm şifreleri açmaya başlanınca malum camialar artık bir yerlerini yırtmaya başladılar herşey ayağa düşmüştü,ki işte ondan sonra bu iptv meseleleri çıkmaya başladı zaten ve sektör maalesef bitti her ne kadar Cccam iş yapsada artık hiç bir zaman eskisi gibi olamayacak sevgi ve selamlarımla. (y) 🖐️

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,714
F-D Coin
1,390
Evet ustam aynen “Eski günlerde yaşananlar ve deneyimler şu an olduğumuz kişinin temelini oluşturan değerli deneyimlerdir.”
Sevgiler saygılar