Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

böyle bi ev istermisiniz

böyle bi ev istermisiniz

Similar threads

1700 lü yıllarda iki iyi kız dost yaşarmışbirbirlerini kendilerini bildiklerinden beri tanıyorlarmışBir gün sokaklarına çok güzel bir konut inşaa edilmişlakin kimse oturmaya gelmemişBu ev yapıldığında kızlar 5 yaşındaymışAradan 10 sene geçmişİki kız hala iyi dostluklarını sürdürüyormuşBir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bilgisayarınız böyle kapansın istermisiniz? Bilgisayarınız böyle kapansın istermisinizzz meleklerr 1549144866 1549144866 bilgisayarinizboylekapansinistermisiniz5c5613275bad6bilgisayarinizboylekapansinistermisiniz5c5613275bad6 http:i214photobucketcomalbumscc200ezilece362...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
İngilizce diyaloglar, diyalog örnekleri ingilizce DİYALOG 1 Bob: Hello My name is Bob Merhaba Benim adım Bob What ’s your name? Sizin adınız nedir? Ken: My name is Ken Bates Benim adım Ken Bates Bob: Repeat your name,please Lütfen adınızı yeniden söyleyiniz Ken: It ’s Ken Bates Ken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Kızlar Böyle Koca İstermisiniz??? (şiirli) Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne istek ettiğini keşfederim gözünden Hürmet gösterip ona sabahleyin erken kalkarım Ortalığı süpürür sobamızı yakarım Çayımızı hazırlar soframızı kurarım bu vesileyle uyanır sultanlar gibi bayan İbriği tası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sabahleyin jimnastiğimizi yapmak için Çalıştır' komutuna tıklamak yeterli olsa İşten güçten bunaldığımızda ESC'e basarak herşeyden bir süre kaçabilsek, azıcık rahatladıktan sonra Herhangi bir tuşa basarak geri dönebilsek (EKLEKALDIR) menüsüne girerek görmek istediğimiz herkesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt