Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1700 lü yıllarda iki iyi kız dost yaşarmışbirbirlerini kendilerini bildiklerinden beri tanıyorlarmışBir gün sokaklarına çok güzel bir konut inşaa edilmişlakin kimse oturmaya gelmemişBu ev yapıldığında kızlar 5 yaşındaymışAradan 10 sene geçmişİki kız hala iyi dostluklarını sürdürüyormuşBir gün...
İngilizce diyaloglar,
diyalog örnekleri ingilizce
DİYALOG 1
Bob: Hello My name is Bob Merhaba Benim adım Bob
What ’s your name? Sizin adınız nedir?
Ken: My name is Ken Bates Benim adım Ken Bates
Bob: Repeat your name,please Lütfen adınızı yeniden söyleyiniz
Ken: It ’s Ken Bates Ken...
Kızlar Böyle Koca İstermisiniz??? (şiirli) Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne istek ettiğini keşfederim gözünden Hürmet gösterip ona sabahleyin erken kalkarım Ortalığı süpürür sobamızı yakarım Çayımızı hazırlar soframızı kurarım bu vesileyle uyanır sultanlar gibi bayan İbriği tası...
Sabahleyin jimnastiğimizi yapmak için Çalıştır' komutuna tıklamak
yeterli olsa
İşten güçten bunaldığımızda ESC'e basarak herşeyden bir süre
kaçabilsek, azıcık rahatladıktan sonra Herhangi bir tuşa basarak
geri dönebilsek
(EKLEKALDIR) menüsüne girerek görmek istediğimiz herkesi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.