Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Böyle bir oyunu kaça yaparlar

Böyle bir oyunu kaça yaparlar
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar aklımda bir oyun fikri var oyun eğer tutarsa gerçekten büyük paralar kazandıracak birçok fikrim var ama php mqsol tarzı şeylerden hiç anlamıyorum yapmak istediğim oyun hem web tabanlı hemde + pencere açılarak interaktif olarak oynanabilecek bir oyun olacak Oyun menü ve oynanış biçimi bakımından darkorbitwaroftitans gibi web tabanında alışveriş karakter düzenleme gibi şeyler olucak başlat diye bir tuşa tıklayark küçük bir ekran çıkacak ve wasd space tab ve mause tuşlarıyla oynanabilcek silahlı 2d bir oyun yanlız oyun darkorbit gibi oyunlardan birazdaha gelişmiş olucak ben bu oyyunu benim fikirlerim doğrultusunda a'dan z ye yapacak birini arıyorum oyun haritalarını silah resimlerini efektleri yapacak oyun sitesini oluşturacak oyun güncellemelerini düzenli yapacak anti hile kuracak lagı önleyecek kısaca 0dan 1000 e ulaştıracak birini arıyorum
1sorum Bu kadar şey bana kaça patlar bilgisi olanlar mesaj atsın
2sorum yardım kim edebilir ben yapabilirim diyenler çok profesyonel kişiler tecrübeli tercih mesaj yazsın

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt