Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

böyle birşey fiilen doğru olabilir mi dersiniz ?

böyle birşey fiilen doğru olabilir mi dersiniz ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar düne dek bir sevgilim vardı ayrıldık soğuk davranıyordu şuna bakabilirsiniz TIKLA
O konuyu okuyup yorum yaparsanız sevinirim hemen dün ben sabahtan günaydın mesajı attım akşam saat 17:00 civarı bu kız bana üzgünüm ama terketmek zorundayız gerçekten elimde olan birşey değil falan dedi içime öyle dokunmadı zaten yeniydik 1 hafta falan kitap okuyordu kesintisiz soğuk davranması tuhafıma gitti ben ayrıldıktan daha sonra çok değer verdiğim için falan oldu derken bu en sonunda kızdı ve dediki

sen hiç tecavuze maruz kaldınmı? olur ya bana birşey olmadı lakin en yakın arkadaşım bunu ailene derimbahanesiyle bana yaptıramayacağı şey yok hazır mı ağlamam umrumda bile yok bu saatden daha sonra istemiyorumda psikolojik tedavi görüyorum hala bunlari bilmiyorsun 'beni bilmiyorsun'

Böyle diyince o kadar inandırıcı gelmedi lakin bi insan ayrılmak için bu dek yalan söylemez bi küfür eder beni başından atabilirdi diye düşünüyorum yalan söyleyip abes muhabbet yapıyorsan seni Allah'a havale ediyorum dedim ona o da yalan söylesem ağlar mıydım ? dedi bugün mübarek günlerden cuma ağzımdan fena bi laf çıkarmamaya çalışıyorum kendimi güç tutuyorum 14 yaşında bir kıza nasıl yapılabilir bu? hangi insanlığa sığar? ailesi öğrenirse kötü olacağını düşünüyormuş zaten sağlıklı bi iletişimimz vardı denilemez pek sıcacık mı bırakayım onu ?

bırakmak istemiyorum doğrusunu söylemek gerekirse yanında olmalı mıyım? rahat mı bırakmalıyım zaten dün akşam konuşmak istemedi yalan mı söylüyor dersiniz?

MANÂLI ANEKDOT: MANÂSIZ,ABUK SUBUK SAPAN, YERSIZ, POST KASMAK İÇİN YAPAN ARKADAŞLAR LÜTFEN GELMESİN ÖNEMLI BİR KONU BU KİŞİLER BURDAN UZAK DURSUN LÜTFEN

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt