Böyle cevaplar verin seni hiç anlamıyorum benim suçum benden dehşet mi ediyorsun? seni düşünecek vaktim olsa ederdim bana biraz kendinden bahset? hep böyle gürültüsüz misindir? kendim hakkında konuşmayı sevmem orhan abi nehir taşmış senin evi sel götürüyor?!?! benim konut waterproof orhan abi yetiş senin cocugun mnagodular dövüyorlar?! fakir olduğu kudret damarlarındaki asîl kanda mevcuttur seni anlayamıyorum gayet doğal, kullanım klavuzum yoktur benim seni anlayamıyorum anlayabildiğin biri var mı? benimle evlenir misin? sen olsan yapar mıydın? fazla beklettim mi sen de kimsin tanışabilir miyiz zeki ve yakışıklı erkeklerden hoşlanmıyosan hayır orhan abi kafan kanıyo elleme kanasın sana tapıyorum yalnız değilsin saatiniz var mı? saat kavramı yoktur ben de, hatıra yaşarım sana bi şiir okuyim mi? şiir gibi yaşamayı dene cok güzel piyano çalıyorsun ne zaman öğrendin? biliyordum zaten merhaba rahatsiz etmiyorum umarim? farketmez selamlama ben alt komşunuzum daha aşağı üstteki kavramı yoktur bende, memnum oldum komşum tebesircom