Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

boyle dengesizlik olurmu,hanımefendi arkadaşlara soruyorum ne yapmaya çalışıyor

boyle dengesizlik olurmu,hanımefendi arkadaşlara soruyorum ne yapmaya çalışıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
takriben 4 yıl once başlayan bi aşk ,çoçuklugunu bildigim bi kız bana tapan seven,benımde onun kadar sevdigim bi kızankarayı kazanıyo ben bursada,ilk aşk,birincil sevgi15 sene beraberız herşeyımızı biliyoruz lakin olmadı yurmumedi,baskılar ,kıskanclıklar,bittitedavi gormedı fazla etkılendiayrıldık diğer biriyle başladı,fakat sureklı birbiimiz arar sorar kıskandırır,ozel nolardan arardıkyalnız hissetigimizde birbirimizi2 sene gecti aradan yenı sevgilisi cok seviyodu ve ona destel oldu kotu gunlerındebenlede goruşmeye devam ettıbenzer yurttalar,aynı şehirdelerve çoçugu terk etti bitmiş başladıkaşıktım oda sevdigini ve evlenmek istedıgını soyluyodu benımde bütün düşüncem buydu6 ay surdu hiçbişiy yokken benı terk ettı herşeyım yıkıldı,haylalerımı onun uzerıne kurdum canımı istese veririmaşıgım baglandım,yaşamadıgımız şeylerı yaşadık 6 aydacocukla tekrar başladı,ve ayrıllalı 1 ay oldu odada yalnız kaldıgında,tartıştıklarında ,benı arıyo ve sluyo,onu cok özlüyorum aşıgım onsuz yapamıyorum,sizce ne yapmam gerekona butun hayatımı verebilirimonu fazla seviyorumsizce benden ıntıkam mı aldı?bi anda bırakıp gitti beni,o çoçuguda bırakıp gitmiştibenı sevdigini benımle evlenmek istiyen biri,birlikte yaşamak isteyen biri bunu nasıll yapabilir?

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt