Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Böyle Kişilere nasıl ders vermek lazım?

Böyle Kişilere nasıl ders vermek lazım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle bu olayı yaşarken o kadar sinirlendimki

Arkadaşlar facebook diye bir site var bilmeyen olabilirFacebook kendi çektiğin fotoloru yayınlamana ve başkalarının ona yorum yapmasını sağlamak için yapılmış bir sitedirNeyse asıl konuya gelelimSınıfta karne günü sınıftan bir kız arkadaşıma rica ettim fotorafımı çekip eposta ile gönderir misinO'da tamam çekeyim göndereyim dediSağolsun fotorafımı çekti göndermediDedim insalık hali belki işi çıkmıştır falanBen hep atçak diye bekledimEn sonunda atmayacağının farkına vardımYine bir şey demedimBelki makine bozulmuşturBelki göndermemek istemiştirSonuçta zorunlu değilSonra 1 ay önce facebook'a arkadaşlarım diye bir albüm oluşturup fotorafımı koymuşSilmesini rica ettimHiç takmadı bileNeyse dedim bir şey olmazOndan sonra fotorafı koyan kızın arkadaşı(ben tanımıyorum) fotorafın altına tipe bak çay demle yazmışBen yine bir şey demedimAdam gibi yakıştıramadım dedimSonra bunu görünce bu bana bir sürü kötü şey yazmışHayır ben tipsiz olabilirimAma bir yerede çok karizmayım falanda yazmadım kimseyede demedimNeyse dedimBak günaha giriyorsunTamam tipsiz olabilirim ama Allah'ın yarattığı her insan güzeldir yazdımSonra bana zibidi kes falan yazdıçOndan sonra tazminat davası açacam dedimDedikten 2 dk sonra yorumları sildiDedim yasadan kaçabilirsin ama Allah (CC) 'tan kaçabilecek misin dedim ve facebook chat sayfasını kapadı
Benim burada sinir olduğum bana tipsiz demesi değilHiç zoruma gitmediAma nufüs kağıdına Müslüman yazdırıpAllah'tan korkmaması beni deli etti

Uzun oldu ama okuyunAbilerimsiniz size sadece anlatayım dedimLütfen dikkat edin bu tarz çocuk yetiştirmemeye(16 yaşındayım oda o civarlardadır)
Yazım yanlışı yaptıysam lütfen uyarın

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt