Böyle almak zorunda degildi Selam kızlar nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum 3 gün önce bütün 11 ay olmuştuBen bu dek kısa sürebilecegini sanmıyordum, biliyordum basit bir ilişki olmayacagını, bugüne de cok zor gelmiştik Sevdigim insanla bir çok kez tartışmıştık, bana güvenmiyordu Hayatıma girdi ve bütün her şey degişti, telefn numaram arkadaşlarım aile hayatım bütün her şey Herkesten kıskanıyordu Küçücük bir olayı abartıyordu, sabrediyordum çünkü seviyorum Ailemin karşı cıkacagı bir insan Onun hayatı hiçte iç acıcı degil , fazla kötü günler gecirmiş, annesi babası öbür oldugundan oda tek başına yaşıyor Hayatımda bu değin sinirli, paranoyak bir insan görmedim ama ben herşeyiyle seviyordum onu Mektep çıkışlarnda gelip alırdı,birbirimizi çok seviyorduk ama çokda tartışıyorduk Geçenlerde yeniden sacma sapan bir şey yüzünden tartıştık Ben okula kız arkadaşlarımla bu arada saat sabahtan 7 civarı telefonum kapandı, arada sırada durup dururken kapanıyor Okula gittim arkmdan hemen öğretmen girdiği icinde tlfnu acamadım, 10 dk snra arkdaştn msj atım Hayatım ben okuldayım tlfnm kapandı tnfste şarja takıp acıcam seni fazla seviyorum diye tnfste tlfnmu actm kısa bir süre snra sevdigim uyandı attıgı msj aynen şu, nerdsn sen o tlfn kmin Snrada aradı ben olayı aynn anlattm ama bana inanmadı, neymş efendm ben sabah tlfnu kapatıp bşka yerlere gtmşm, anlıyacagnız sacmaladı snra tlfnu kapattk bnm sinirlerm alt üstteki oldu Aradan belirli bir vakit gctkrn snra tlfnunu kapatmş bn onu ne değin merk edicem ne yapıcam diye Fark eder etmz daima msj atıp aradım, evinide aradım elimden geleni yaptım sonuçta okuldaym cok dha fzlasnı nasıl yapabilrim Keza tlefnu bile bile kapattgnıda thmn etmştm Okul çkışı oldu ve sevdigim değil gelmemiş Karda kışta beni bekleyen adam yok Aradm gelmedn mi dedm gelmedm dedi tmm dedm kapattım tlfnu yüzüne O günde kız arkdşlar bize gelicekti ders calışıcaktık, atladk taksiye eve geliyoruz, benimki arıyor nerdsn diye ben tlfnu kapatnca cıkmş evdn koştura koştura eve geliyor Umrmda olmadı adamakıllı kapttm tlfnmu, snra arkadşmı aradı actm tlfnu solgun soluga kalmştı okulun oraya gtmş beni arıyormş, ben arkdşmn tlfnunuda en ince ayrıntısına kadar kapattm Biz taksyle gtmemize ragmen bizden önce koşa koşa evime dek gtmş beni bekliyordu bir ton bagırdı, bnde ayrılmk istiyorum dedm ayrıldm Ona cok fzla sabrettm, sevgisinden eminim lakin bu kadarda yapılmaz ama, kesintisiz beni üzüyor ben her zman onun yannda olmuştm, en köyü zamanlarnda her zaman ynnda olmaya calştm lakin o Bana güvenmedi hiç bir süre ayrıldıgımz gün gece aradı, defalarca tlfnu efendimm aşkım diye acan ben yalnızca efendm dedm Uyku sersemyle ola ki aşkım dersn diye aramştm, seni çok seviyorum deyp kapattı tlfnu Ayrılalı bugn 3 gun oldu lakin fazla özledim onu hatalı mı yaptım, dogrumu yaptım bilmiyorum