Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Böyle Sevgiyi ben ...........

Böyle Sevgiyi ben ...........

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abiler liseye ilk başlamıştım bi kız vardı ismi Hilal dost olmuştuk onla takılıyorduk okula beraber gidiyorduk geziyorduk fln knk gibiydik fakat bu kızın lakabı motormuş yeni öğrendim motor dediysem herkesle çıkmış mahallede misal veriyorum 100 erkek varsa 70 iyle çıkmış neyse abi bu kızla hergün beraber yürüyorduk evimize herkes siz cıkıyormusunuz diyordu biz yok ne ilgi fln diyorduk Bu kızın bi erkek arksi vardı hic onunla beraber yürüdüğünü görmedim Sonra abisi bu çocuğu öğrenmiş korkutma etmiş kardeşimin yanına görürsem seni döverim mi ne demiş bilgim yok o konuda kız hiç üzülmedi bile sonradan okulun 2 dönemi kıza aleyhinde bi acayip duygu beslemeye başlamıştım Telefonumu alıp Rafet ElRoman dinliyordu dinleyebilir tamamlanmış ama kulaklıkla dinliyor o gün koluma girdi ve kulaklığın tekini bana verdi ben ilk defa böyle bir davranışla karşılaşıyordum o yüzden dinlemedim fln kolumdanda cıkmasını istemiştim neyse bu kızdan ayrıntılarıyla hoşlanmaya başlamıştım sonradan arkadaşım ben ve hoşlandığım kız beraber yürüyorduk evinin yanına gelmiştik kızın arkadaşım hadi söyle cıkma teklifi et ddedi ama ben söyleyemedim bi kağıt parcasına ondan hoşlandığımı yazdım ona verdim ve gittim kız kağıdı okuyunca peşimden gelip bana bunu yapmamalıydın dedi Bende aldığım tepki aleyhinde üzüldüm ve sinirlendim benzeri onu sevdiğimi söylemem fazla kötü birşey yapmamalıydınmış! neyse 2,3 gün konuşmadı ben konuşmayı denedim ve ona senden hoşlandığımı söylemem gercekten hatamıydı dedim Bi yanıt vermedi ve gitti neyse işte daha sonra sınıfta ona bakıyordum derste onada bana bakıp sinirli bi ifaeyle niye bakıyorsun diyordu Bende artık onu unutmaya karar vermiştim fakat kız bu sefer bana yeniden yakınlık duymaya başladı hiç konuşmayan kız bülbül gibi susmak bilmiyordu işte defalarca ona hoşlandığımı söylememi bir tehdit olarak kullandı yok arkadaşına derim değil şuna derim fln sonradan sınıfa yaydı Abi gercekten bilmiyorum bu davranışlarına kadar kağıt verdiğim icin intikam alıyor sanıyordum beni seviyordur fakat söyleyemediğim icin intikam alıyordur sanıyordum ve bu üşünceden 2 gün daha sonra bi çocuk geldi hoşlandığım kızın numarasını sordu bilmiyorum dedim Ve sanane ln noldu napcan dedim Lüzumlu dedi Bakın kendimi övmüyorum lakin çocuk benim 31 im bile olamaz yani herkese sor ister yakışıklılık ister ziyafet ister zekilik konusunda ondan üstünüm lakin hoşlandığım kız Benim en yakın arkadaşıma o cocukla cıktığını söyledi ben sinirlendim hemde baya kendimi alçalmış görüyordum bu çocukla bile çıktı benim onu ne değin sevdiğimi bildiği halde benle cıkmadı diye (Abiler napmalıyım unutmakmı yoksa gereksizce sevmeye devam etmekmi anlıyamadım bu kız ne yapmaya çalışıyor arkadaşken bana o çocukla asla cıkmam diyordu! bide! abilerablalar tamamlanmış çocuğuz flnda gercekten seviyordum ve silicem hayatımdan onu fakat şu dialogdan anladığınıza tarafından sizce bu kızın planı ne olabilir? gercekten salkmı yoqsa çokmu zeki anlamadım) herkese teşekkürler

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,322Kullanıcılar
yusufxddSon üye
Üst Alt