Böyle Terbiyesizlik Olmaz böyle terbiyesizlik olmaz diyorum çünkü gerçektende olmaz Bu ne böle yaa milltte ar namuss utanma hiç bişey kalmamış arkadaşboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: biz sustukça onlar devam ediyorlar ne pi bi halk bu insanlar yaa Mutfak camı mı bir açıyorum önünde çekirdek kabukları yırtık kağıt parçaları, içilmiş atılmış küçük süt kutuları, sigara izmaritleriboyleterbiyesizlikolmaz5c518b96a2c1cgifalt :sinir: :sinir: :sinir: dün akşam yatmadan önce mutfak camından dışarı bir bakayım dedim acaba dışarda kar yağıyormu camı bir açtım yuhhhh oneboyleterbiyesizlikolmaz5c518b96a6d37gifalt :abo: Yikes :abo: camımın önünde açık ve kullanılmış bir halde günlük pett ööööööööö resmi olarak miğdem bulandı ne yapacağımı şaşırdımmmboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: fakat çok sinirlendimm gecenin 1230 falan bas bas bağırdım ne terbiyesizsiniz bu dek da olmaz falan miğdem kaldrısaydı alıp çıkarcaktım yukarıya lakin kim attı bilmiyorum üst komşumun yapacağını öyle zannetmiyorum sanırım onun üst katındakiboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: bütün yukarı çıkıcaktım bu böle olmaz diye yolacaktım saçlarını başları eşim dedi gitme bu saatte muhattap olma bu neee yaaaboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: senin çöp kovan tuvaletin poşetin bilmem neyin yokmu jurnal pedini camdan altında atıyosun bee saygısız insanboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: terbiyesiz mahluklar bukadar mı oluryaaaaaboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: ayıp denen bişeyde yok milletin ar damarı çatlamışş artıkkboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: ben şu anda yukarı gidip kim attıysa saçını başını yolayım mı terbiyesizler utanmazlarboyleterbiyesizlikolmaz5c518b969e834gifalt :sinirli: Rant :sinirli: