iltasyazilim
FD Üye
İyi Günler Yarın Prince Of Percia 4 Ü Alıcam Tüm Serisini bitirmiş bulunmaktayım oyunun fakat ıcımde 1 korku var kaldırırmı kaldırmazmı jigsaw kardesımız ekran kardın yetmıyor demıstı x1600 ati raedeon ıstıyormus Fakat Bu Konuyu Okudum Ve Burdakılerı Tek Tek Uyguladım http:wwwfrmtrcomoyunyardim305roynayinhtml
( CRİME LİFE GANGS WARI BURDAKILERI YAPTIKTAN SONRA EN SON AYARLARINDA OYNADIM HERSEYI ON YAPTIM HEPSI HİGH HİGH SADECE ANTİSTOPERIC ELLEMEDIM DIYERLERI HEP HİGH'Dİ Normalde Oyle Donmalar Yasıyordum Fakat Busefer Yasamadım
Bilgisayarıma Format Atsamçç
Ordaki Lerı Tek Tek Uyulasam ekran kartımın en son versıyonunu yuklesem o Oyun Takıntı Yaparmı ?
Bilgisayarımın Özelliklerii
İntel Pentium 4 3,2 Ghz
2,00 Gb Ram
512 Mb Ati Readeon X1550 Ekran Kartı
160 GB Harrdisk
Foxcon Anakart
YUKARDAKI KONUDAKI HERSEYI UYGULASAM PRİNCE OF PERCİA 4 UDE OYNUYABILIRMIYMI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TEŞEKKÜRLER
( CRİME LİFE GANGS WARI BURDAKILERI YAPTIKTAN SONRA EN SON AYARLARINDA OYNADIM HERSEYI ON YAPTIM HEPSI HİGH HİGH SADECE ANTİSTOPERIC ELLEMEDIM DIYERLERI HEP HİGH'Dİ Normalde Oyle Donmalar Yasıyordum Fakat Busefer Yasamadım
Bilgisayarıma Format Atsamçç
Ordaki Lerı Tek Tek Uyulasam ekran kartımın en son versıyonunu yuklesem o Oyun Takıntı Yaparmı ?
Bilgisayarımın Özelliklerii
İntel Pentium 4 3,2 Ghz
2,00 Gb Ram
512 Mb Ati Readeon X1550 Ekran Kartı
160 GB Harrdisk
Foxcon Anakart
YUKARDAKI KONUDAKI HERSEYI UYGULASAM PRİNCE OF PERCİA 4 UDE OYNUYABILIRMIYMI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TEŞEKKÜRLER