Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

böyle yaşanmaz

böyle yaşanmaz
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
böyle yaşanmaz sınıfımda sevilmiyorum ve bunun farkındayım yani korku ettmiyorlar ama sevmiyorlarda çok muhakkak bir aşağı sınıftan bir kız var onunla konuşuyorum geçen yıl sınıftan biri bir kıza gidip bu kız senin hakkında millete pek böyle kötü kötü konuşuor falan demiş benim haberim yoktu sınıfa bir geldim kız bana vurdu tokat attı falan sen dedi kimsinde dedi bnm hakkımda konuşuon dedi lakin yalan bu yıl işi olursa konuşuo zaten sınıfta herkes beni görmezden geliyor işi düşen ırk konuşuo sınıfta iki grup var kızlar aralarında ben onların dışındayım mecburen bir grub haftasonları parkta falan buluşuyorlar bir grupta piknik yapmaya gidiyorlar yani tüm kızlar haftasonu kendi çevreleri ile gezmeye gidiyorlar lakin beni çağırmıyorlar sınıfta bir laf dersem döverler diyede korkuyorum lütfen yardım edin nolur  

858,496Konular
982,146Mesajlar
30,091Kullanıcılar
alqoktaySon üye
Üst Alt