Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

boyunluk nasıl örülür

boyunluk nasıl örülür
0
78

Similar threads

Kışlık El Örgüsü Boyunluk Yapımı(video) örgü boyunluk, el örgüsü boyunluk, kışlık boyunluk Sevgili melekler, kış gelip çatmadan küçük minik örgü örmeye başlamalı, varsa eksiklerimiz tamamlamalıyız Örerken hem boş vakitlerimizi değerlendirebileceğimiz ayrıca de kendimiz dışarıya eşimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tülin İriş'ten Tunus İşi Boyunluk ve Yara Modelleri tülin iriş,tülin iriş örgü modelleri,tülin iriş boyunluk modelleri,tülin iriş bere modelleri ve yapımı,tülin iriş tunus işi yara modelleri,tülin iriş tunus işi boyunluk modelleri Bereler ve boyunluklar çift kenarlı kullanılabiliyor Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Örgüden fazla güzel boyun aksesuarı boyunluklar örgü boyun aksesuarları erkek boyunluk erkek boyunluk modelleri örgüden nasıl örülür Fazla şık duran ve güzel görünen bu boyunlukları kışın bir badi üzerine takabilir,düz renkli kazaklarınıza uydurabilirsiniz daha hoş olacak ve daha havalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Fazla Şık Boyunluk Modeli boyunluk modelleri 2011 boyunluk modelleri Kızlar bu boyunluk modeline bayılacaksınız Benim krem renk bluzumada fazla uyar şapkamda var annişin ellerinden öpecek sanırımcoksikboyunlukmodeli5c4d1f245bd07alt 1548558111 1548558111...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bebek patiği nasıl örülür Hamileyim, bir kızım oalcakbebekpatiginasilorulur5c59f0e7a73b8alt Ve ona bebek patiği örmek istiyorum, en kolayı o, hem hatırası olurbebekpatiginasilorulur5c59f0e7a73b8alt Fakat nasıl örülür bilmiyorum bana destek edersiniz değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt