Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bozkır Arslanı Celaleddin'in Kutlu Bike'si'nden diziyle ilgili dikkat çeken açıklama!

Bozkır Arslanı Celaleddin'in Kutlu Bike'si'nden diziyle ilgili dikkat çeken açıklama!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bozkir_arslani_celaleddinin_kutlu_bikesinden_diziyle_ilgili_dikkat_ceken_aciklama_1624280208_5575.jpg

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Bozkır Arslanı Celaleddin'in başarılı oyuncularından olan Yulduz Radjabova hayat verdiği Kutlu Bike karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bozkır Arslanı Celaleddin'de hayat verdiği Kutlu Bike karakteri ile beğeni toplayan Yulduz Yadjabova, Bozdağ Film Youtube kanalına hem diziyle ilgili hem de karakteriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

LHsGd_1624280256_7821.jpg

'Bozkır Arslanı Celaleddin'de Kutlu Bike karakterine hayat veren Yulduz Radjabova diziyle ilgili düşüncelerini "Celaleddin Mengüberdi hakkındaki bu proje bütün Türkler için çok önemli. Özellikle Özbekistan için çok önemli çünkü biz atamız Celaleddin Mengüberdi'nin adını duyarak, onun hayatını öğrenerek büyüdük. Bizim geleceğimiz için büyük bir emek verdiğini anladık. Celaleddin Mengüberdi'nin adaletini, cesaretini, mertliğini öğrenmek bizim için çok önemli. Tarihi dizilerde bizim o rolleri canlandırmamız, o insanları tanıtmamız çok önemli" sözleriyle ifade etti.

5kred_1624280215_0742.jpg

"SAVAŞ SAHNELERİ AKLIMDAN HİÇ ÇIKMADI"

'Bozkır Arslanı Celaleddin'de en çok etkilendiği sahne hakkındaki soruya "Aksaray'daki savaş sahnesi muhteşemdi. Büyük bir hazırlık yapılmıştı. Çok büyük bir ekip çalıştı. Oradaki atmosfer çok güzeldi. İster istemez insan o döneme giriyor. Ben orada Emre Kıvılcım'ın çalışmasına bayılmıştım. Hava 50 dereceye yaklaşmıştı ve Emre o sahneye çok büyük bir emek vermişti. Sahne çok uzun sürdü ve her 'kayıt' dendiğinde Emre her şeyini veriyordu. Gerçekçi olsun diye çok uğraşmıştı. O sahneler benim aklımdan hiç çıkmadı" şeklinde yanıt verdi.

UEo8H_1624280268_5208.jpg

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt